Επιβεβαίωση C+S: Στην Πύλο η παγκόσμια παρουσίαση του VW Passat

Επιβεβαίωση C+S: Στην Πύλο η παγκόσμια παρουσίαση του VW Passat

Όπως είχαμε αποκαλύψει από τον περασμένο Μάιο, η Volkswagen θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία την παρουσίαση του μεσαίου της οικογενειακού μοντέλου...

Επιβεβαίωση C+S: Στην Πύλο η παγκόσμια παρουσίαση του VW Passat
Το νέο Passat θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυτελές Costa Navarino, όπου θα κληθούν οι έμποροι της γερμανικής μάρκας από όλο τον κόσμο. Αυτό ανακοίνωσε η Ελληνική αντιπροσωπία τονίζοντας πως το «Passat Experience» θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες, από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Περίπου 20.000 άτομα θα φιλοξενηθούν στο Costa Navarino, καθιστώντας αυτό το συνέδριο ως το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό.

Κλείσιμο
«Η εκδήλωση στην περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια δέσμευση προς την Ελλάδα, τους τοπικούς εταίρους μας και τους ανθρώπους εκεί», δήλωσε ο κ. 
Anders-Sundt Jensen, επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Μάρκετινγκ Επιβατικών Αυτοκινήτων της Volkswagen και συμπλήρωσε: 
«Να τονίσουμε ότι οι τοπικοί συνεργάτες μας βοήθησαν πολύ στην οργάνωση και πολλά ξενοδοχεία επέκτειναν τη λειτουργία τους για τον σκοπό αυτό. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή και στο πνεύμα του “Think Blue”, την φιλοσοφία της μάρκας που αφορά στην οικολογική συνείδηση. Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για την εκδήλωση αυτή είναι βαθύτατα προσηλωμένο στη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα».


Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για την όγδοη γενιά του VW Passat.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης