Video: Το ηλεκτρικό Leaf και με καρότσα!

Video: Το ηλεκτρικό Leaf και με καρότσα!

Μην τρομάζετε, δεν θα βγει στην παραγωγή. Απλά οι μηχανολόγοι στο τεχνικό κέντρο της Nissan στο Στάνφιλντ της Αριζόνα θέλησαν να πειραματιστούν.

Video: Το ηλεκτρικό Leaf και με καρότσα!
Έτσι πήραν το Leaf και το μετέτρεψαν σε pick up, με καρότσα αντί για πίσω καθίσματα. Δεν έχει άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους, όμως χρησιμοποιείται για να μεταφέρει εξαρτήματα μέσα στις εγκαταστάσεις της ιαπωνικής εταιρείας.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μυστικό το project, όμως υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες που το έβλεπαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του και άρχιζαν τις ερωτήσεις», δήλωσε ο Ρόλαντ Σέλενμπεργκ, ο ένας από τους δύο δημιουργούς του… Sparky. Έτσι το φωνάζουν και αποτελεί «διασταύρωση» του Leaf με το Frontier, όπως ονομάζεται το Navara στις ΗΠΑ.

«Όταν ο Schellenberg μας είπε ότι θα ανακατασκευάζαμε ένα Leaf, πήγα στο σπίτι και έμεινα ξύπνιος έως τις 4 το πρωί, δημιουργώντας σχέδια για το πώς θα μοιάζει. Εξετάσαμε αρκετά ημιφορτηγά και καταλήξαμε στο Frontier», δήλωσε ο Άρνολντ Μουλινέ, ο άλλος δημιουργός του ηλεκτρικού pick up.

Διαβάστε ΕΔΩ τις πρώτες εντυπώσεις μας από το νέο μοντέλο της Nissan, το Pulsar.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης