LIVE από Λετονία: Οδηγούμε το Opel Adam Rocks

LIVE από Λετονία: Οδηγούμε το Opel Adam Rocks

Το crossover τσέπης της Opel δεν ξεκινά από το μηδέν. Χτίζει πάνω στην επιτυχία του Adam, το οποίο έχει καταγράψει πάνω από 100.000 πωλήσεις...

LIVE από Λετονία: Οδηγούμε το Opel Adam Rocks
...στον ενάμιση χρόνο από την έναρξη της διάθεσής του. Το Adam Rocks προβάλλει την ιδιαίτερη εμφάνισή του, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, την υφασμάτινη οροφή και το νέο 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα για να προσελκύσει το νεανικό κοινό της Ευρώπης.

Για την πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του μοντέλου ταξιδεύουμε στη Ρίγα, με τον ήλιο να μας υποδέχεται θερμά. Στη διάθεσή μας έχουμε τον 1.0 ECOTEC Turbo με τα 115 PS. Είναι η πιο ισχυρή έκδοση του τρικύλινδρου κινητήρα, καθώς θα κυκλοφορήσει και με 90 PS.

Συνδυάζεται με το νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Opel, το οποίο στέλνει τη ροπή (η μέγιστη τιμή της είναι 17,3 kgm) στους μπροστινούς τροχούς.

Καθώς απουσιάζει η τετρακίνηση, το Adam Rocks προτάσσει τα πλαστικά προστατευτικά και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+15 mm, στα 14 cm) για να προσφέρει δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου. Πέρα από την ανάρτηση, έχει επαναρυθμιστεί και το σύστημα διεύθυνσης. Η ευχάριστη έκπληξη είναι η συνολική συμπεριφορά του νέου τρικύλινδρου turbo των 999 cc...


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης