Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Ινιέστα;

Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Ινιέστα;

Συνήθως οι ποδοσφαιριστές οδηγούν supercars, καθώς κάτι τέτοιο το επιτρέπει η τσέπη τους και το προστάζει ο τρόπος ζωής τους εκτός γηπέδων.

Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Ινιέστα;
Στην περίπτωση όμως του Αντρές Ινιέστα τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά. Ο 30χρονος Ισπανός είναι πρεσβευτής της Nissan και βρέθηκε στο εργοστάσιο της Βαρκελώνης για να παραλάβει το πρώτο Pulsar που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.

Η ιαπωνική εταιρεία είναι από φέτος χορηγός του Champions League και έχει συμφωνήσει με τον άσο της Μπαρτσελόνα αλλά και το Βραζιλιάνο αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, να την εκπροσωπούν σε διαφημίσεις και εκδηλώσεις. Οικογενειάρχης εδώ και λίγα χρόνια, ο Ινιέστα θα οδηγεί – μεταξύ άλλων βέβαια – το νέο Pulsar, το μικρομεσαίο hatchback της Nissan.

«Αποτελεί τιμή να είμαι ο πρώτος κάτοχος του Nissan Pulsar, το οποίο κατασκευάζεται στη Βαρκελώνη. Περιηγήθηκα στο εργοστάσιο και είδα τη διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα γνώρισα τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα αυτοκίνητα», σχολίασε ο Ινιέστα, ο οποίος υποδύθηκε για λίγο τον εργαζόμενο στη γραμμή παραγωγής. Πέρα από το Pulsar, στην πρωτεύουσα της Καταλονίας κατασκευάζονται το ηλεκτρικό e-NV200, το συμβατικό NV200, αλλά και τα Pathfinder, Navara.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης