Τα πάντα για το νέο μικρό Jeep

Τα πάντα για το νέο μικρό Jeep

Η Jeep υπόσχεται εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες από το Renegade, στοιχείο που το διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές του.

Τα πάντα για το νέο μικρό Jeep
Το μήκους 4,24 m. Renegade είναι το πρώτο Jeep που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και το «εισιτήριο» για την είσοδο της «σκληροπυρηνικής» off road μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV. Οι πωλήσεις του στις ευρωπαϊκές αγορές θα αρχίσουν πριν αποχαιρετήσουμε το 2014.

Η Jeep υπόσχεται εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες από το Renegade, στοιχείο που το διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές του. Πέρα από την περιορισμένης παραγωγής Opening Edition (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ), το μικρό Jeep θα κυκλοφορήσει στα επίπεδα εξοπλισμού Sport, Longitude, Limited και Trailhawk.

Συνολικά θα προσφέρονται 12 συνδυασμοί κινητήρων-κιβωτίων-μετάδοσης, προσφέροντας την ιδανική πρόταση στις διαφορετικές επιθυμίες των καταναλωτών. Και βέβαια πέρα από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις θα υπάρχουν και αυτές με σύστημα 4×4. Τρεις βενζινοκινητήρες (δύο MultiAir2 και ο E.torQ), δύο diesel MultiJet II, δύο μηχανικά κιβώτια, ένα διπλού συμπλέκτη DDCT και το πρώτο στην κατηγορία 9τάχυτο αυτόματο παρατάσσονται με το Renegade.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης