Video: Πόσο επικίνδυνες είναι οι selfie ενώ οδηγείς;

Video: Πόσο επικίνδυνες είναι οι selfie ενώ οδηγείς;

Καμπάνια ενάντια στην καταστροφική μόδα της εποχής που λέγεται «selfie ενώ οδηγείς» δημιούργησε η Ford.

Video: Πόσο επικίνδυνες είναι οι selfie ενώ οδηγείς;
Η αμερικανική μάρκα πραγματοποίησε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 7.000 οδηγοί ηλικίας 18 έως 24 ετών και σε αυτή, ένας στους τέσσερις παραδέχθηκε πως έχει βγάλει «selfie» πίσω από το τιμόνι!

Προσπαθώντας να βρει ευκολότερη πρόσβαση στο νεανικό κοινό, αντί για ένα συνηθισμένο τηλεοπτικό σποτ για την οδική ασφάλεια, που να παρουσιάζει τους κινδύνους και τις συνέπειες με σκληρό τρόπο, η Ford κινήθηκε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, με ένα ιδιαιτέρως πρωτότυπο video. Με χιουμοριστικό τρόπο, αυτό παρουσιάζει την επικινδυνότητα που είχαν οι «selfie» σε βάθος χρόνου!

Η ιστορία ξεκινά από το 8.000 π.Χ. όπου ένας πρωτόγονος άνθρωπος σκαλίζει το πρόσωπό του στην πέτρα και δεν προσέχει τον δεινόσαυρο που τον πατά, συνεχίζεται το 1613 μ.Χ. όπου ένας ζωγράφος κάνει το πορτραίτο του και δεν προσέχει τον κουβά που αδειάζει από ένα παράθυρο, στο 1912 όπου ένας καπετάνιος βγάζει φωτογραφία τον εαυτό του στα πηδάλια κρουαζιερόπλοιου και δεν προσέχει το παγόβουνο στο οποίο προσκρούει (κάτι θυμίζει αυτό…), στο 1975 όπου ένας δύτης κάνει από τις πρώτες υποβρύχιες «selfie» και δεν βλέπει τον καρχαρία που του επιτίθεται και καταλήγει στο 2014 όπου ένας ασυνείδητος οδηγός βγάζει «selfie» ενώ βρίσκεται εν κινήσει με το αυτοκίνητό του. Μόνο που η εικόνα που απαθανατίζεται, είναι διαφορετική απ’ ότι περιμένει.

Κλείσιμο
Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τα ανησυχητικά αποτελέσματα της έρευνας 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης