To έριξε στην προπόνηση ο Χάμιλτον!

To έριξε στην προπόνηση ο Χάμιλτον!

Ο Βρετανός πιλότος θεωρεί πως η απαγόρευση της συνδεδεμένης ανάρτησης μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του.

To έριξε στην προπόνηση ο Χάμιλτον!
Όπως ίσως θυμάστε λίγο πριν το Γερμανικό GP, η FIA έστειλε μια επιστολή προς τις ομάδες συστήνοντας να απομακρύνουν τη συνδεδεμένη ανάρτηση (Front and Rear Inter Connect Suspension) καθότι λειτουργεί εν δυνάμει ως αεροδυναμικό βοήθημα.

Επιπλέον όπως ίσως γνωρίζετε φέτος τα πράγματα είναι οριακά
Κλείσιμο
με το βάρος των μονοθεσίων στα 691kg του οδηγού συμπεριλαμβανομένου. Δεδομένου του βάρους συστημάτων όπως το ERS οι οδηγοί προσπαθούν να διατηρήσουν το σωματικό τους βάρος όσο πιο χαμηλά γίνεται.
Η F1 τώρα διανύει την καλοκαιρινή ανάπαυλα μέχρι τις 24/8 όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας στο Σπα του Βελγίου.

Ο Χάμιλτον βλέπει αυτό το διάστημα ως ιδανικό για ανασυγκρότηση και εκγύμναση: " Το καλοκαιρινό διάλλειμα είναι ιδανικό για να γεμίσουμε μπαταρίες και να γυμναστούμε. Το βάρος μου είναι χαμηλό αλλά το μονοθέσιο ελάφρωσε λίγο χωρίς το FRIC. Οπότε μπορώ να πάρω λίγο βάρος στη διάρκεια της ανάπαυλας. Αυτό το βάρος πρέπει να είναι μύες και όχι λίπος, αυτό θα με βοηθήσει να επιστρέψω πιο δυνατός ψυχικά και σωματικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι τελευταίοι δυο αγώνες ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα με όλα όσα συνέβησαν να μπορέσω να παραμείνω συγκρατημένος. Είδα κάποια δημοσιεύματα που υπέθεταν ότι θα με λυγίσει η πίεση. Έδειξα πως είμαι ακόμη στη μάχη".



Μετά από 11 αγώνες ο Χάμιλτον έχει κερδίσει στους πέντε και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας 11 βαθμούς πίσω από το Ρόσμπεργκ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης