Το πολυμορφικό που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη BMW

Το πολυμορφικό που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη BMW

Η βαυαρική μάρκα επεκτείνεται και στην premium μικρή κατηγορία μέσω της τελευταίας της πρότασης που ακούσει στο όνομα Σειρά 2 Active Tourer.

Το πολυμορφικό που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη BMW
Ένα μοντέλο που το C+S θα οδηγήσει αυτή την εβδομάδα επί αυστριακού εδάφους, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του παρουσίασης. Προορίζεται κυρίως για την αγορά της Γηραιάς Ηπείρου που αναμένεται να συγκεντρώσει το 40% των πωλήσεων του συγκεκριμένου μοντέλου.

Τι εκτιμήσεις έχει όμως το BMW Group σχετικά με την εμπορική του πορεία; Ο Χάραλντ Κρούγκερ, μέλος του Δ.Σ. της BMW AG και υπεύθυνος παραγωγής, δίνει την απάντηση: «Η θετική ανταπόκριση στη Σειρά 2 Active Tourer μας δίνει την πεποίθηση ότι το νέο όχημα θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Εκτός από την εκπληκτική ευελιξία που είναι μοναδική για όχημα της κατηγορίας, οι πελάτες θα εκτιμήσουν την υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων και το ευρύχωρο εσωτερικό όπως επίσης και τις συμπαγείς διαστάσεις, τη λειτουργικότητα και την άνεση. Η ζήτηση για premium αυτοκίνητα στη μικρή κατηγορία εξελίσσεται πολλά υποσχόμενη και τη BMW Σειρά 2 Active Tourer απευθυνόμαστε κυρίως σε πελάτες οι οποίοι ενδέχεται για οικογενειακούς λόγους να έχουν ποικίλες ανάγκες σε επίπεδο λειτουργικότητας και άνεσης, αλλά ταυτόχρονα να θέλουν να απολαύσουν τα κλασικά πλεονεκτήματα BMW όπως σπορ, στυλ και πρωτοποριακή σχεδίαση. Μιλάμε για ένα συνδυασμό ο οποίος δεν υπήρχε μέχρι πρότινος στην αγορά και που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό».

Η Active Tourer είναι η πρώτη BMW με κίνηση στον εμπρός άξονα αλλά και με τρικύλινδρο κινητήρα. Η νέα FWD αρχιτεκτονική – με εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα – επιτρέπει μέγιστη αξιοποίηση του εσωτερικού σε ένα σχετικά μικρό όχημα.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης