Η Porsche ανανεώνει την Cayenne

Η Porsche ανανεώνει την Cayenne

H ανανεωμένη Cayenne θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο κοινό της έκθεσης του Παρισιού, με φρέσκια εμφάνιση και νέες εκδόσεις κινητήρων.

Η Porsche ανανεώνει την Cayenne
Διατηρώντας την πετυχημένη σχεδιαστικά φόρμα του απερχόμενου μοντέλου, η φρεσκαρισμένη Cayenne χαρακτηρίζεται από την εμβληματική εμφάνιση η οποία εκσυγχρονίζεται στα σημεία με επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες, μάσκα κ.λπ. Οι σημαντικότερες αλλαγές, όμως, κρύβονται κάτω από το καπό και έχουν να κάνουν με την προσθήκη δύο νέων εκδόσεων: μίας plug-in υβριδικής και μίας turbo V6.

Ξεκινώντας από την πιο high-tech, η Cayenne S E-Hybrid εξοπλίζεται με το plug-in σύστημα που είδαμε στην αντίστοιχη έκδοση της Panamera. Έτσι, συναντάμε ένα V6 3.0 βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα με την συνολική ισχύ να φτάνει τα 416 PS. To 0-100 πετυχαίνεται σε 5,4 sec και η τελική φτάνει τα 243 km/h. Η υβριδική Cayenne μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για αποστάσεις έως 36 km, ενώ η μεικτή κατανάλωση είναι 3,4 lt/100 km (79 g/km).

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης