Ξεπούλησε η Maserati

Ξεπούλησε η Maserati

Αυξημένη είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν οι Ghibli και Quattroporte, γεγονός που κάνει τα μεγάλα κεφάλια της Maserati να τρίβουν τα χέρια τους...

Ξεπούλησε η Maserati
Μη ξεχνάμε πως οι Ιταλοί έχουν επενδύσει πολλά χρήματα ανανεώνοντας τη γκάμα τους, διαδικασία συνεχιζόμενη, με νέα μοντέλα να μπαίνουν προσεχώς στη γραμμή της παραγωγή όπως το πολυαναμενόμενο SUV.

Και πως παράλληλα, έχουν ως στόχο να ανεβάσουν τις ετήσιες πωλήσεις τους άνω των 50.000! Πριν από ενάμιση μήνα, ίσως θυμάστε άρθρο όπου αναφέραμε το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν για τη μάρκα από τη Μόντενα, πράγμα που επιβεβαιώνεται και με νέο δημοσίευμα, από το έγκυρο Bloomberg.

Σύμφωνα με αυτό, η αυξημένη ζήτηση για τις Ghibli και Quattroporte, αναγκάζει τη Maserati να αυξήσει την εβδομαδιαία παραγωγή του εργοστασίου της στο Γκρουλιάσκο, από τις 750, στις 900 μονάδες. Για να επιτευχθεί αυτό, θα υπάρξει μετακίνηση προσωπικού από το εργοστάσιο του Μιραφιόρι και παράλληλα, το καλοκαιρινό «διάλειμμα» εργασιών θα μειωθεί από τις τρεις, στις δύο εβδομάδες. Με αυτό το ρυθμό, οι 15.400 πωλήσεις του 2013 θεωρείται σίγουρο πως θα διπλασιαστούν, ίσως μάλιστα να ξεπεράσουν και τις 40.000!

Κλείσιμο

Διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή που έχουμε κάνει στο χιόνι, στις τετρακίνητες Ghibli και Quattroporte



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης