Διαγωνισμός της Ducati Financial Services

Διαγωνισμός της Ducati Financial Services

Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας της ιστοσελίδας, η Ducati Financial Services διοργανώνει διαγωνισμό και κληρώνει ένα VIP πάσο για όλους τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Διαγωνισμός της Ducati Financial Services
H Ducati Financial Services παρέχει καινοτόμα αλλά και ευέλικτα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα για την αγορά μοτοσικλετών Ducati, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα ολικής ποιότητας.

Έτσι ο αναβάτης απολαμβάνει λύσεις χρηματοδότησης και ασφάλισης σύγχρονων προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες του όπως το Πρόγραμμα Εξασφάλισης Αποπληρωμής Δανείου σε περίπτωση ανεργίας ή άλλων σοβαρών κινδύνων, την Εγγύηση Αξίας, μία μοναδική ασφαλιστική κάλυψη που αποζημιώνει τον πελάτη στην αξία τιμολογίου της μοτοσικλέτας και όχι στην τρέχουσα εμπορική αλλά και την κάλυψη Ολικής Κλοπής που παρέχει αποζημείωση στο 100% της τρέχουσας εμπορικής αξίας.

Ειδικά για το λανσάρισμα του νέου site αλλά και με αφορμή την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, η Ducati Financial Services κληρώνει ένα VIP πάσο για 2 άτομα, για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Κλείσιμο
Η διαδικασία είναι απλή:

Μπείτε στο
http://www.ducatifinancialservices.gr/webform/1/epikoinonia

Συμπληρώσετε τα στοιχεία σας

Στείλτε με μήνυμα τη λέξη VIP

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Η Volkswagen Bank Hellas λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2005. Αποτελεί υποκατάστημα της Volkswagen Bank GmbH που ιδρύθηκε το 1949 ως θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG και είναι μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, με σύνολο ενεργητικού που ξεπερνά τα €115,1 δις, καταθέσεις πελατών που αγγίζουν τα €21,3 δις, 10,7 εκ. συμβόλαια και με 10.133 υπαλλήλους σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης