Μόνο στο C+S: Οι τιμές του νέου Seat Toledo

Μόνο στο C+S: Οι τιμές του νέου Seat Toledo

Έχουν περάσει 19 μήνες από την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του μικρομεσαίου sedan της Seat και επιτέλους είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε στην Ελλάδα.

Μόνο στο C+S: Οι τιμές του νέου Seat Toledo
Το C+S έχει πληροφορίες για τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού της τέταρτης γενιάς του Toledo. Όλο αυτό το διάστημα η Τεχνοκάρ βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τον κατασκευαστή και ο τιμοκατάλογος δείχνει ότι το μοντέλο έχει τις προοπτικές για καλή εμπορική πορεία στη χώρα μας.

Το Toledo έχει μήκος 4,48 m. και μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Skoda Rapid. Ως κύριο ατού έχει τους άπλετους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (το πορτμπαγκάζ διαθέτει όγκο 550 lt.). Στη βάση της γκάμας των κινητήρων έχει τοποθετηθεί ο 1.2 TSI σε δύο εκδόσεις ισχύος (85 και 105 PS). Διαθέσιμοι είναι επίσης ο 1.4 TSI με 122 PS και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, και ο 1.6 TDI με 90 και 105 PS.

Η Τεχνοκάρ προσφέρει το Toledo με έκπτωση που κυμαίνεται από 1.090 έως 1.690 ευρώ και οι τιμές αρχίζουν από τα 12.840 ευρώ (με απόσυρση) για το 1.2 TSI 85 PS Reference.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης