Πρεμιέρα για την επετειακή Mustang

Πρεμιέρα για την επετειακή Mustang

H Ford γιορτάζει τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την παρουσίαση της πρώτης Mustang και ετοίμασε μία επετειακή και συλλεκτική έκδοση.

Πρεμιέρα για την επετειακή Mustang
Η Mustang 50 Year Limited Edition θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο σε λευκό ή μπλε, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, η συγκεκριμένη Mustang θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.964 μονάδες, αριθμός που συμβολίζει το έτος παρουσίασης της πρώτης γενιάς. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, θα υπάρχει μπροστά από το συνοδηγό ταμπελάκι με την αρίθμηση και την υπογραφή του Bill Ford, Εκτελεστικού Προέδρου της Ford Motor Company.

Η 50 Year Limited Edition βασίζεται στη νέα Mustang GT με το πακέτο performance pack, με αρκετά όμως στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η διαφορετική μάσκα και οι χρωμιωμένες επιφάνειες. Το λευκό χρώμα (ονομάζεται Wimbledon White) ήταν αυτό το οποίο έφερε η πρώτη Mustang που πωλήθηκε τον Απρίλιο του 1964. Λεπτομέρειες από αλουμίνιο στο ταμπλό και το δερμάτινο τιμόνι με ραφές είναι ορισμένες από τις αποκλειστικές εικόνες στην καμπίνα των επιβατών.

Κλείσιμο
Για περισσότερο διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης