Πότε έρχεται το... καυτό Peugeot 308;

Πότε έρχεται το... καυτό Peugeot 308;

Με νωπές τις δάφνες από την ανάδειξή του ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2014, το μικρομεσαίο μοντέλο της Peugeot βρίσκεται στη φάση της… ενδυνάμωσης.

Πότε έρχεται το Peugeot 308 GT;
Ετσι λοιπόν, με δηλώσεις στελέχους της Peugeot επιβεβαιώνεται ότι η πρεμιέρα του 308GT θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου τους Παρισιού, τον Σεπτέμβριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν αποκλείεται η ισχύς του κινητήρα να αυξηθεί ελαφρά στην περίπτωση του 308 GT και να πλησιάσει τα 210-220 PS. Σε κάθε περίπτωση, το γαλλικό hatch θα αναμετρηθεί με αυτοκίνητα όπως το Opel Astra 1.6 200 PS και το Kia cee’d GT 204 PS.

Το έγκριτο Ελληνικό αυτοκινητικό site
www.NewsAuto.gr
Κλείσιμο
αναφέρει ότι το sport μικρομεσαίο Peugeot θα λανσαριστεί και με 2λιτρο diesel (απόδοσης κοντά στα 190 PS), στα πρότυπα δηλαδή του Golf GTD που αποτελεί «αδελφό» μοντέλο του GTI.

Τα νέα που θα ακούσουμε από τους Γάλλους θα γίνουν όμως ακόμη πιο… καυτά το 2015. Όπως είχαμε αποκαλύψει από τις 26 Αυγούστου 2013, η Peugeot θα παρουσιάσει μία ακόμη πιο sport έκδοση του 308.

Θα εφοδιάζεται με τον 1.6 THP του RCZ R και θα έχει ισχύ κοτά στα 270 PS. Με αυτόν τον κινητήρα το 308 GTi (ίσως βαφτιστεί 308 R) θα μπορεί να πλησιάσει τις επιδόσεις του Leon Cupra και του αναμενόμενου Civic Type R. Μάλιστα το Σεπτέμβριο είχε εμφανιστεί ενώπιον του κοινού στη Φρανκφούρτη το εικονιζόμενο 308 R Concept, το οποίο προλόγιζε τη συγκεκριμένη έκδοση.


Διαβάστε ΕΔΩ: Τα νέα Peugeot 308 και 2008 στην Ελλάδα








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης