Η ΜΙΝΙ ανανεώνει το Countryman

Η ΜΙΝΙ ανανεώνει το Countryman

Μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς του ΜΙΝΙ hatch, ήρθε η στιγμή για την αποκάλυψη του ανανεωμένου Countryman.

Η ΜΙΝΙ ανανεώνει το Countryman
Το premium crossover των 4,10 m. αποκτά τη νέα εξάγωνη γρίλια, διαφορετικό προφυλακτήρα και μικροεπεμβάσεις στα φωτιστικά σώματα. Πιο ουσιώδεις είναι οι επεμβάσεις στους κινητήρες, για περισσότερη οδηγική απόλαυση και μειωμένους ρύπους. Μέσα στους επόμενους μήνες θα λανσαριστούν στις αγορές όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου ΜΙΝΙ Countryman, ανάμεσα σε αυτές και η κορυφαία John Cooper Works.

Η έναρξη διάθεσής τους έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο. Ο εξοπλισμός του μοντέλου περιλαμβάνει νέες ζάντες αλουμινίου, για μείωση του βάρους και καλύτερη αεροδυναμική απόδοση, ενώ προαιρετικά διατίθενται και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης. Νέα χρώματα – όπως το πράσινο των φωτογραφιών – περιλαμβάνει η «παλέτα». Στην καμπίνα των επιβατών οι επεμβάσεις αφορούν την τοποθέτηση ποιοτικότερων υλικών και τη βελτίωση της ηχομόνωσης.

Όλοι οι 4κύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel του Countryman πληρούν πλέον τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6. Ο 1.6 turbo της έκδοσης Cooper S αποδίδει επιπλέον 5 PS, φθάνοντας σε ισχύ τα 190 PS.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης