Live απο Ιταλία: Οδηγούμε το νέο Jeep Cherokee

Live απο Ιταλία: Οδηγούμε το νέο Jeep Cherokee

Αυτό το Cherokee δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέραμε μέχρι σήμερα...

Live απο Ιταλία: Οδηγούμε το νέο Jeep Cherokee
Το… μπρουτάλ ορθογώνιο -καθαρόαιμο αμερικάνικο δηλαδή- σχέδιο των προηγούμενων γενιών, έδωσε τη θέση του στις καμπύλες, στη φινέτσα, στην ιταλική σχεδιαστική αυτοκινητική άποψη δηλαδή.
Πλέον το Cherokee δεν είναι απλά ένα καθαρόαιμο offroad αυτοκίνητο. Αλλά ένα όμορφο αυτοκίνητο παντός δρόμου. Βέβαια περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα.

Το 4ης γενιάς Cherokee θα διατίθεται πλέον, εκτός από τις 4κίνητες, και σε 2κίνητες εκδόσεις.  Είναι δε  το πρώτο SUV στην κατηγορία του με δυνατότητα απεμπλοκής του πίσω άξονα (πίσω διαφορικού) με αποτέλεσμα την μείωση της κατανάλωσης. Η εναλλαγή της κίνησης από 2κίνητο σε 4κίνητο γίνεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως επέμβαση από τον οδηγό.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 2λιτρο Multijet II turbo diesel με 170 ίππους και – για πρώτη φορά σε μοντέλο της κατηγορίας – με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.
Κλείσιμο
Ο ίδιος κινητήρας διατίθεται με απόδοση 140 ίππων και συνδυάζεται με  χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στις επιλογές θα περιλαμβάνονται επίσης και 2 βενζινοκινητήρες, ο V6 Pentastar των 3.2λιτ. με 9άρι αυτόματο κιβώτιο και ο Tigershark MultiAir I-4 των 2.4λίτ.
Θα διατίθεται με τρία προγράμματα  4κίνησης:  Jeep® Active Drive I, Jeep® Active Drive II & Jeep® Active Drive Lock (κλείδωμα του πίσω διαφορικού).


Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης