Το ανανεωμένο Duster με... όρεξη για μάχη

Το ανανεωμένο Duster με... όρεξη για μάχη

Η ανανέωση ενός αυτοκινήτου αποκτά πιο ουσιαστικό χαρακτήρα όταν δεν περιορίζεται σε σχεδιαστικές επεμβάσεις.

Το ανανεωμένο Duster με... όρεξη για μάχη
Κάτι δηλαδή που ισχύει στην περίπτωση του νέου Duster, του προσιτού crossover της Dacia. Στη Φρανκφούρτη είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά για πρώτη φορά, ενώ στην Ελλάδα προγραμματίζεται να εισαχθεί πριν τα τέλη του έτους.

Το μεγάλο προσόν στο προ-ανανέωσης Duster ήταν η χαμηλή τιμή πώλησής του. Η θυγατρική της Renault προχώρησε σε μία σειρά κινήσεων προκειμένου να το αναβαθμίσει και να διεκδικήσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο στην κατηγορία των compact crossover. Έκανε ποιοτικότερο το εσωτερικό και πιο πλούσιο τον εξοπλισμό. Η Dacia υπόσχεται επίσης υψηλότερα επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες, χάρη στην καλύτερη ηχομόνωση. Κάτι που θα μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε όταν οδηγήσουμε για πρώτη φορά το μοντέλο.

Τα σημαντικά νέα αφορούν τη γκάμα των κινητήρων και συγκεκριμένα αυτή με καύσιμο τη βενζίνη, καθώς στην πλευρά των diesel υπήρχε ήδη η οικογένεια των πολύ καλών dCi. Ο ατμοσφαιρικός 1.6 των 105 PS συνέβαλε στη διατήρηση του κόστους αγοράς σε χαμηλά επίπεδα, όμως αδυνατούσε να κινήσει σβέλτα το crossover. Επιπλέον, οι κοντές σχέσεις στο κιβώτιο ανέβαζαν την κατανάλωση και το θόρυβο από τη λειτουργία του κινητήρα.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης