Red Bull: Δεν αποκλείεται να έρθει σε μας ο Ράικονεν!

Red Bull: Δεν αποκλείεται να έρθει σε μας ο Ράικονεν!

Από την πλευρά της Αυστριακής ομάδας και τα πλέον επίσημα χείλη αυτά του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ δόθηκε μια τελείως διαφορετική διάσταση στο θέμα της αντικατάστασης του Γουέμπερ.

Ποιός έφερε την Φαίη Σκορδά σε δύσκολη θέση;
Red Bull: Δεν αποκλείεται να έρθει σε μας ο Ράικονεν!
Όπως ίσως γνωρίζετε ο μάνατζερ του Ράικονεν μιλώντας στο Φινλανδικό Τύπο αποκάλυψε πως οι συζητήσεις με τη Red Bull έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο. Ο Στηβ Ρόμπερτσον απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί το 2014 ο πελάτης του με την Red Bull.

Όμως χτες το βράδυ στα πάντοκ του Σπα μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου ο Χόρνερ
είπε ακριβώς τα αντίθετα: "Πρέπει να ρωτήσετε ο Ρόμπερτσον τι εννοεί μ' αυτά τα σχόλια που και εγώ τα είδα στον Τύπο. Εμείς προς ώρας δεν έχουμε αποκλείσει τίποτα. Μέχρι να αποφασίσουμε ποιος θα πάρει τη 2η θέση δεν ανακοινώνουμε κάτι. Δεν έχουμε δεσμευτεί με κανέναν, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ράικονεν ορίζει τον εαυτό του, στο τέλος της μέρας θα κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο".
Κλείσιμο

Η ανακοίνωση για το δεύτερο πιλότο της Red Bull, θα γίνει στο Ιταλικό GP.
Από την πλευρά του Αλόνσο τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζερ του Φλάβιο Μπιατόρε απέκλεισαν το ενδεχόμενο να φύγει ο Ισπανός από τη Ferrari. Κλειδί στις ανακατατάξεις είναι ίσως ο Μάσα, αν ο Βραζιλιάνος απομακρυνθεί από τη θέση του στη Ferrari, τότε μπορεί να δούμε ένα εντυπωσιακό ντόμινο αλλαγών.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης