Το πονηρό βλέμμα του Γουέμπερ!

Το πονηρό βλέμμα του Γουέμπερ!

Χτες πρώτη μέρα στο Σπα του Βελγίου οι προετοιμασίες για τον αγώνα της Κυριακής (σ.σ: απευθείας 15:00, Δημόσια Τηλεόραση, ΟΤΕ) ήταν πυρετώδεις.

Το πονηρό βλέμμα του Γουέμπερ!
Ομάδες, πιλότοι και μηχανικοί εγκλιματίζονταν στο χώρο μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα και καθότι η δράση ξεκίνησε σήμερα χτες ήταν ημέρα συνεντεύξεων και συζητήσεων.
Αργά το απόγευμα όπως είναι καθιερωμένο οι πιλότοι άλλοι με τους μηχανικούς τους, άλλοι τρέχοντας, άλλοι περπατώντας και άλλοι ποδηλατώντας διένυσαν τουλάχιστον μια φορά τα 7km της διαδρομής. Ο Φέτελ περπάτησε παρέα μ' έναν μηχανικό της Renault, υπεύθυνο για τον κινητήρα της Red Bull. Ο Σούτιλ με θηλυκή παρέα, οι πιλότοι της Toro Rosso μαζί με τους μηχανικούς της ομάδας, ενώ τρέχοντας έκαναν τη διαδρομή και αρκετοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι.

Ο Γουέμπερ που αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς, άρα αυτός είναι ο τελευταίος του αγώνας
Κλείσιμο
στο Σπα προτίμησε το ποδήλατο για να διανύσει τη διαδρομή. Κατά τη διάρκεια της ποδηλατάδας διασταυρώθηκε με την συμβία του Τζένσον Μπάτον, Τζέσικα Μιτσιμπάτα. Η Γιαπωνέζα, τοπ μόντελ συνοδεύει σ' όλα τα GP τον πιλότο της McLaren και φυσικά δε χάνει ευκαιρία για μια προπόνηση, στοιχείο σημαντικό για να διατηρεί την καλλίπυγο σιλουέτα της.

Οι δυο τους συναντήθηκαν χωρίς να συνειδητοποιήσει κανείς τους εγκαίρως την παρουσία του άλλου, προσπερνώντας όμως, ο Γουέμπερ ως όφειλε, αποτίμησε φόρο τιμής στην πίσω όψη της Γιαπωνέζας τοπ μόντελ. Δεν ξέρουμε αν σφύριξε με το χαρακτηριστικό τρόπο, το σίγουρο είναι όμως πως στη Μιτσιμπάτα άρεσε αυτό που άκουσε αν κρίνει κανείς από την έκφραση του προσώπου της.



Ο Γουέμπερ "πειράζει" τη Τζέσικα Μιτσιμπάτα και αυτή ανταποκρίνεται...



Δεν είναι βέβαιο ότι θα μάθουμε αν αυτό άρεσε και στο σύντροφό της, το Τζένσον Μπάτον.  Τόσο ο Γουέμπερ όσο και ο Μπάτον συμμετέχουν σήμερα στις ελεύθερες δοκιμές του Βελγικού GP με τα χρώματα της Red Bull και της McLaren αντίστοιχα. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης