Ράλι Γερμανίας: Σε παράταξη τα Polo

Ράλι Γερμανίας: Σε παράταξη τα Polo

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Volkswagen Motorsport στο Ράλι Γερμανίας, ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Σεμπαστιέν Οζιέ προηγείται, με τον teammate του, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα να ακολουθεί.

Ράλι Γερμανίας: Σε παράταξη τα Polo
Ο Γάλλος πρωτοπόρος της βαθμολογίας που δεν αποκλείεται το απόγευμα της Κυριακής να στεφθεί πρόωρα παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Ταχύτερος και στις δύο ειδικές διαδρομές, έκλεισε το σκέλος με προβάδισμα 5.7 δευτερολέπτων από τον Φινλανδό ομόσταβλό του.

Για μία ακόμα φορά, κύριος διώκτης των Polo R WRC είναι ο Τιερί Νεβίλ. Ο Βέλγος οδηγός της Qatar M-Sport είναι επτά δευτερόλεπτα πιο πίσω, βάζοντας σφήνα το Fiesta WRC στα εργοστασιακά VW και τα εργοστασιακά DS3 WRC.

Στην εσωτερική μονομαχία των οδηγών της Citroen, o Ντάνι Σόρντο είναι μπροστά από τον Μίκο Χίρβονεν, σε ένα ράλι όπου το να πετύχει καλό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο. Έχουν προηγηθεί μέτριες εμφανίσεις, ο Κρις Μικ ήδη του “έκλεψε” το μπάκετ για ένα ράλι και ειδικά στην αγαπημένη του άσφαλτο, ο Ισπανός μπορεί να κυνηγήσει το βάθρο.

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης