Τον αντίπαλο της Μ4 ετοιμάζει η Lexus

Τον αντίπαλο της Μ4 ετοιμάζει η Lexus

Μία σκοτεινή φωτογραφία και ένα λιτό δελτίο Τύπου είναι ό,τι μοιράζεται – μέχρι στιγμής –μαζί μας η Lexus σχετικά με το πρωτότυπο που θα κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη. 

Τον αντίπαλο της Μ4 ετοιμάζει η Lexus
Συνθέτοντας όμως τα κομμάτια του παζλ καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πλησιάζουμε σε ένα coupe επιδόσεων, το οποίο θα βασίζεται στο νέο IS και θα αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από το LF-CC concept.

Το σχήμα της μάσκας και τα τύπου μπούμερανγκ φώτα ημέρας LED θυμίζουν το πολυτελές sedan. Τα κυρίως φωτιστικά σώματα είναι όμως διαφορετικά και παραπέμπουν σε μία πιο sport κατασκευή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο μεσαίο coupe της Lexus θα ονομάζεται RC. Θα κυκλοφορήσει τόσο ως ένα… ταπεινό υβριδικό μοντέλο (με τον 4κύλινδρο 2.5 βενζίνης) αλλά και σε κορυφαία έκδοση με το γράμμα «F».

Κλείσιμο
Στην τελευταία παραλλαγή του, θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή της επίσης αναμενόμενης BMW M4. Ως πιθανότερος κινητήρας για το Lexus RC F προαλείφεται ο V8 των 5 lt, με ισχύ άνω των 450 PS. Θα είναι ικανός να εκτοξεύσει το πολυτελές μεσαίο coupe από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 5 sec, με τη συνδρομή τετρακίνησης.


Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης