Σε φρεσκάρισμα θα υποβληθεί το Dacia Duster

Σε φρεσκάρισμα θα υποβληθεί το Dacia Duster

Μετρώντας σχεδόν 189.000 πωλήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2013, με το σήμα της Dacia ή της Renault στη μάσκα του, το Duster είναι το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο του Ομίλου Renault.

Σε φρεσκάρισμα θα υποβληθεί το Dacia Duster
Αυτό και μόνο το στοιχείο αρκεί για να καταδείξει τη σπουδαιότητα του crossover για τους Γάλλους. Το σχεδιαστικό φρεσκάρισμα του δημοφιλούς Dacia δεν μπορεί να περιμένει άλλο και σύντομα θα γίνει η πρεμιέρα του μοντέλου.

Αρχικά περιμέναμε το ανανεωμένο Duster τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη, όμως η θυγατρική της Renault δεν το παρουσίασε στην πόλη της Ελβετίας. Στη Φρανκφούρτη λοιπόν – τον προσεχή Σεπτέμβριο – θα γίνει η αποκάλυψη. Όπως φαίνεται και από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, οι αλλαγές εντοπίζονται στη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες.

Η Dacia θα αναβαθμίσει επίσης τον εξοπλισμό, προσφέροντας σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με οθόνης αφής για τους χάρτες πλοήγησης. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν είναι δεδομένη η αντικατάσταση του ατμοσφαιρικού 1.6 με τα 105 PS από τον 1.2 turbo ισχύος 115 PS που συναντάμε στο Megane, καθώς ο τελευταίος επιβαρύνεται στη Γαλλία λόγω των εκπομπών ρύπων του. Ο 1.5 dCi θα εξακολουθήσει να προσφέρει την εναλλακτική diesel πρόταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης