F1: Χωρίς επίσημη παρουσίαση η Williams

F1: Χωρίς επίσημη παρουσίαση η Williams

  • Πρώτοι γύροι στην πίστα της Βαλένθια
  • Ο δοκιμαστής Νίκο Χούλκενμπεργκ έκανε τους πρώτους γύρους

Το νέο μονοθέσιο της Williams έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα Ricardo Tormo, στην Βαλένθια της Ισπανίας. Ο Γερμανός οδηγός δοκιμών της ομάδας Νίκο Χούλκενμπεργκ συμπλήρωσε τα πρώτα χιλιόμετρα του μονοθεσίου. Η βρετανική ομάδα αποφάσισε να μην κάνει επίσημη παρουσίαση φέτος και βρέθηκε κατευθείαν στην ισπανική πίστα ώστε να αρχίσει τις δοκιμές εξέλιξης. Το ντεμπούτο τ

F1: Χωρίς επίσημη παρουσίαση η Williams
  • Πρώτοι γύροι στην πίστα της Βαλένθια
  • Ο δοκιμαστής Νίκο Χούλκενμπεργκ έκανε τους πρώτους γύρους

Το νέο μονοθέσιο της Williams έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα Ricardo Tormo, στην Βαλένθια της Ισπανίας. Ο Γερμανός οδηγός δοκιμών της ομάδας Νίκο Χούλκενμπεργκ συμπλήρωσε τα πρώτα χιλιόμετρα του μονοθεσίου. Η βρετανική ομάδα αποφάσισε να μην κάνει επίσημη παρουσίαση φέτος και βρέθηκε κατευθείαν στην ισπανική πίστα ώστε να αρχίσει τις δοκιμές εξέλιξης. Το ντεμπούτο της FW30 συνοδεύτηκε από μια έξοδο και χρειάστηκαν επισκευές στο πάτωμα του μονοθεσίου για να συνεχίσει η ομάδα τις δοκιμές.
Ο τεχνικός διευθυντής Σαμ Μίκαελ τόνισε: «Έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στη μείωση του βάρους και τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης. Σχεδιάσαμε ένα μονοθέσιο με μικρότερη μετωπική επιφάνεια. Με δεδομένο την σταθερότητα στους κανονισμούς, έχουμε καλή βάση για να εξελίξουμε το μονοθέσιο μέσα στη σεζόν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης