PROTOTHEMA

Blogs

Στήλη άλατος

Πάρτε την πόλη, πάρτε την

ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου 

Και γιατί μόνο τα Σκόπια; Ορμήστε! Καταβροχθίστε τους όλους αυτούς που επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της ελληνικής, Ορθοδόξου, φυλής.

Και τα Σκόπια. Και κάθε σπιθαμή αυτού του άθλιου κρατιδίου. Του γειτονικού. Των Σλάβων.  Των Αλβανών. Των Μουσουλμάνων. Των αγράμματων. Των αγρίων και κανιβάλων.


Και γιατί μόνο τη FYROM; Να εξαπλωθούμε. Σύντομα. Τώρα. Από χτες. Από το μεγάλο, το μεγαλειώδες. Το ανεπανάληπτο συλλαλητήριο. Των πεντακοσίων χιλιάδων. Του μισού εκατομμυρίου. Του ενός εκατομμυρίου. Των δύο εκατομμυρίων. Των τριών, των τεσσάρων. Των οκτώ εκατομμυρίων. Που δεν προσήλθαν. Που μπερδεύτηκαν από το σκηνοθετημένο μπέρδεμα των πολιτικών. Που δεν προσήλθαν γιατί ψεκάστηκαν.

Που τους ψέκασε εκείνη η  άθλια, η ανελέητη με τα παντελόνια. Η λεσβία του διεθνούς Ανθελληνισμού. Εκείνη η Μέρκελ η Γερμανίδα. Μας ψέκασε κι αυτή. Μας ψέκασε και ο  γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ. Που  δικαίως. Που ορθώς χαρακτηρίστηκε «μωρή αδερφή»  από τον στρατηλάτη  Φραγκούλη Φράγκο.

Η σπουδαία. Η ακαταπόνητη προσωπικότητα του στρατηλάτη. Που θέλει αλλά δεν μπορεί. Που επιθυμεί να ορμήσει, να κουρσέψει και να εξαφανίσει κάθε αντεθνικό μίασμα αυτού του ιερού  τόπου με την ονομασία Ελλάς.  

Τον Φραγκούλη τον εμποδίζουν οι άθλιοι πολιτικοί. Που είναι πανέτοιμος και πάνοπλος να εφορμήσει εναντίον των Τουρκαλάδων. Που το υψηλό φρόνημά του και η ακαταμάχητη στρατιωτική του επάρκεια μπορούν να οδηγήσουν τα εκατομμύρια των οπαδών του έτσι ώστε να πολιορκήσουν την Πόλη. Ετσι ώστε να πάρουμε την Πόλη.

Ο Φραγκούλης Φράγκος με εξαπτέρυγα τον Γκιουλέκα. Με Συνταγματάρχη τον Αδωνι Γεωργιάδη. Με  Λοχαγό τον Μάκη Βορίδη. Να καταστρώσουν σχέδιο πονηρό και άκρως αποτελεσματικό. Ετσι ώστε οι ελληνικές πατριωτικές δυνάμεις να διαβούν το Σαγγάριο τον ποταμό. Να κουρσέψουν την Αγκυρα. Να φτάσουν μέχρι τη Συρία.

Και γιατί μόνο τη Συρία; Ελληνική δεν είναι η Ινδία; Φυσικά, ελληνική κι αυτή. Του Μεγαλέξαντρου του  πολιορκητή. Και όχι μόνο την Ινδία. Να ορμήσουμε και στην Αίγυπτο. Να νεκραναστήσουμε τον χάρτη του Μεγαλέξαντρου. Να νεκραναστήσουμε τον μαρμαρωμένο  βασιλιά. Να μεγαλουργήσει το νέο Βυζάντιο.

Και με την ιερά καθοδήγηση του πατέρα Ανθιμου. Να καταστρώσουμε μεγαλύτερο σχέδιο. Να πάρουμε και την Αστόρια της Νέας Υόρκης. Και την Μελβούρνη. Και το Τορόντο. Και την Αλβανία. Και την Βουλγαρία.

Κάθε σπιθαμή γης με ελληνικό στοιχείο να επιστραφεί στην Ελλάδα. Κι εμείς οι  Κεφαλονίτες να ορμήσουμε στην Ιθάκη. Να τους δώσουμε ένα μικρό μαθηματάκι. Ο Οδυσσέας είναι δικός μας και καθόλου της Ιθάκης.

Και οι Ληξουριώτες, όλοι ανά την υφήλιο να ορμήσουν κι αυτοί και να πάρουν τους Αργοστολιώτες φαλάγγι. Πίσω ρε Τουρκόσποροι. Πίσω σας φάγαμε άθλιοι Αλβανόβλαχοι. Γιούρια στην τάβλα με τους βλάκες με τα κουκούτσια.

Φραγκούλη Φράγκο. Ενθυμήσου τις λιτανείες του Τσάρου του 18ου αιώνα. Των αχράντων τα μυστήρια. Τους Μακεδονομάχους. Τα φυσεκλίκια. Τα ιερά Ευαγγέλια. Εσύ ζεις, εσύ μας  οδηγείς. Οπου Ελληνας και ελληνική πατρίς. Ορμα στα Σκόπια και όταν με το καλό επιστρέψεις να κρεμάσεις στις πλατείες όλους τους επίορκους, τους προδότες. Αδερφές, Εβραίους,  Μουσουλμάνους, κομμουνιστές, Βουδιστές, Καθολικούς, Προτεστάντες. Ολους. Του  Γκιουλέκα η Μακεδονία είναι του Θεού η ευλογία. Πάρτε την Πόλη, πάρτε την. Τώρα ήρθε η ώρα!

Ελενη 24/01/201802:47

Πόσο αβάσταχτη, είναι η Ελαφρότητα σας Κύριε Δανικα !

Απάντηση
Δανίκα, κακό αγόρι24/01/201801:19

μπέρδεψες το δέντρο με το δάσος. Οι λίγοι γραφικοί και τα λίγα έκτροπα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ήταν ένα αρκετά μεγάλο και αυθόρμητο συλλαλητήριο με παλμό και γενικά θετικό αντίκτυπο για τα εθνικά μας θέματα. Και η Αθήνα, όμως, όπως η Θεσσαλονίκη, θα γεμίσει γαλανόλευκες για τη Μακεδονία. Ραντεβού στις 4 του Φλεβάρη!

Απάντηση
Γιάννης23/01/201823:00

Αν υποθέσω ότι γράφεις,χωρίς να σκέφτεσαι σοβαρά,με μοναδικό στόχο να εντυπωσιάσεις,θα έχω κάνει λάθος;

Απάντηση
Kokobloko23/01/201822:29

Αυτή είναι η Ελληνική κοινωνία κ. Δανίκα. Είτε σου αρέσει είτε όχι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο Πρώτο Θέμα σε κρατάνε για τα σχόλια και τα κλικ γιατί απλώς προκαλείς με την απύθμενη ελαφρότητα σκέψης σου. Ο ίδιος βέβαια, σαν μέσο συναλλαγής ώστε να σου δώσουν βήμα, παρουσιάζεις τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σου όπου ο καθένας έχοντας νεύρα από την καθημερινότητα του, μπαίνει για να σε βρίσει, το οποίο και γνωρίζεις εκ των προτέρων αφού μέσω των προκλητικών σου σχολίων, βαράνε αβέρτα τα κλικ.. Αυτά βέβαια όπως σου είπα, μόνο στην Ελληνική Κοινωνία. Είναι οξύμωρο όμως, ΕΣΥ να ειρωνεύεσαι όλα αυτά που παρέθεσες. Το γιατί θα σου το πω αμέσως.. Σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν θα σου έδιναν βήμα. Το μόνο που έμαθες από ότι φαίνεται στο σχολείο είναι να γράφεις μικρές προτάσεις. Αυτό πρέπει να σου έμεινε χαρακτηριστικά στο μυαλό σου από παιδί, όταν σου έλεγε ο δάσκαλος "γράφετε μικρές προτάσεις για να κατανοεί ο άλλος ευκολότερα το τι θέλετε να πείτε". Καλά κάνεις και γράφεις μικρές προτάσεις. Ουσία όμως δεν βλέπω πουθενά. Αερολογία χωρίς κανένα επιχείρημα (μπορεί να είμαι υπερβολικός εδώ, άντε να σου δώσω ότι έχεις επιχειρήματα 12χρονου). Αντί λοιπόν να λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Έλληνες που κάθονται και σε βρίζουν και τρως και κανένα κομμάτι ψωμί (αφού οπουδήποτε αλλού στον πολιτισμένο κόσμο τους αερολόγους τους βλέπεις με το μπολ του ζητιάνου), εσύ μας την λες κιόλας.. Δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω, κοιτάξου όμως σοβαρά μια μέρα στον καθρέπτη και σκέψου ειλικρινά.. Συζήτα με τον εαυτό σου.. "Η παρουσία μου σε αυτόν τον πλανήτη, ποιόν στόχο έχει; Ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης μου;". Μετά έλα να ξανασυζητήσουμε. Απορώ και με το Πρώτο Θέμα, όλα στο βωμό του να πάρουμε κανένα φράγκο και καλυπτόμαστε πίσω από το "αναρτούμε όλες τις απόψεις". Όπως πολύ ωραία έθεσε κάποιος σχολιαστής πιο κάτω, δεν βάζετε κανένα αξιόλογο άτομο να παραθέσει καμία γνώμη, κανένα άρθρο, προς συζήτηση; Γιατί θα πρέπει να βγάζουμε αρνητική ενέργεια με τύπους σαν τον κ. Δανίκα ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να την διοχετεύσουμε κάπου αλλού όπου θα αποκομίζαμε και κάτι; Πέραν του "άμα δεν γουστάρεις μην τον διαβάζεις", μπορεί να μου απαντήσει κανείς;

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία