Θα μαζευόμαστε για ό,τι θέλουμε όποτε γουστάρουμε!
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Θα μαζευόμαστε για ό,τι θέλουμε όποτε γουστάρουμε!

Στη χώρα που μια συμμορία αναρχο-τραμπούκων κάνει κάθε μέρα ντου σε υπουργικά γραφεία, πρεσβείες, συμβολαιογράφους και Μέσα Ενημέρωσης, και οι πρώην ηγέτες του Κινήματος δεν πληρώνω που μπλόκαραν τα διόδια διορίζονται στο Μαξίμου, η κυβέρνηση τρομοκρατεί, συκοφαντεί και λοιδωρεί τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να διαδηλώσουν για την Μακεδονία και το όνομα...

Έχει επιστρατεύσει λυτούς και δεμένους για να προπαγανδίζουν εναντίον του... να πας σε μια συγκέντρωση!! Πέραν από το θέμα του συλλαλητηρίου αυτό κάθε εαυτό, αμφισβητείται δηλαδή εμπράκτως το συνταγματικό δικαίωμα του... συναθροίζεσθαι, πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε χούντες!!

Όπως επίσης μόνο σε χούντες προαναγγέλλονται αντισυγκεντρώσεις, όλως τυχαίως, αναρχοπαρακρατικών στοιχείων, σαν αυτούς που πήγαν να χαλάσουν προχθές την πολύ μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ, και μετά το μπλοκ της ΛΑΕ. Άρα φαίνεται ότι οι παρακρατικοί μηχανισμοί Τσίπρα λειτουργούν πια κανονικά βάσει προγράμματος.

Κλείσιμο
Εξ ίσου φασιστικό είναι να θεωρούνται κορυφαία γεγονότα αντίστασης οι... κοψοχέρηδες πια «αγανακτισμένοι» ή το επετειακό κάψιμο της Αθήνας από μπαχαλάκηδες, αλλά να διαπομπεύονται προκαταβολικά και συστηματικά ως... ναζί, όσοι θέλουν να υπενθυμίσουν δημόσια την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992 ότι το όνομα δεν παραχωρείται.

Συμφωνείς δεν συμφωνείς, πας δεν πας, είναι δικαίωμα σου!! Αυτό το μήνυμα πρέπει να σταλεί στον ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ δεν είναι και δεν θα γίνει χούντα τύπου Βενεζουέλα.

Θα πηγαίνουμε όπου γουστάρουμε και θα μαζευόμαστε για ό,τι θέλουμε, γιατί έτσι θέλουμε!!

Και φυσικά δεν θα δίνουμε λογαριασμό σε κανένα. Έτσι κάνανε πάντα οι Έλληνες στα μεγάλα ή μικρά συλλαλητήρια της ιστορίας τους είτε αφορούσε το Κυπριακό, είτε την δημοτική και την καθαρεύουσα παλαιότερα, είτε... τις φούστες των γυναικών εποχής Πάγκαλου, είτε για την ποδοσφαιρική τους ομάδα!!

Πέρα λοιπόν από το Μακεδονικό, αυτό κάθε εαυτό, που σιγά μη περιμένουμε από τον Τσίπρα να μας πει ποιος είναι εθνικά υπεύθυνος και ποιος όχι, ο Έλληνας θα βγαίνει και θα φωνάζει τη γνώμη του, όποτε νομίζει, όπως θέλει γιατί έτσι γουστάρει.

Το... έθιμο κρατά από την Αρχαία Αγορά της Αθήνας και λέμε να το συνεχίσουμε ενάντια σε κάθε Τύραννο ή καρικατούρα μικρού Στάλιν. Εκτός κι αν απλώς ζηλεύει που ο ίδιος δεν μπορεί πια να ξεμυτίσει!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ