PROTOTHEMA

Blogs

«Η Ελλάδα καθίσταται θύμα bullying»

ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου 

«Η 3η Δευτεροβάθμια Ανεξάρτητη Επιτροπή Ασύλου έκανε δεκτή την αίτηση ασύλου για έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα κατά του Τούρκου προέδρου Ερντογάν (Ιούλιος 2016).

Στην τεκμηριωμένη απόφασή της (αριθμ. υπόθ. 37.668) η αρμόδια επιτροπή κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το σκεπτικό του Αρείου Πάγου, που τον Ιανουάριο του 2017 δεν επέτρεψε την έκδοση των 8 φυγάδων στην Τουρκία. Επικαλούμενη στοιχεία από τη Διεθνή Αμνηστία, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και διεθνείς οργανισμούς, η Επιτροπή Ασύλου έκρινε ότι η κατάσταση στην Τουρκία δεν παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα που θα εξασφάλιζαν στον αιτούντα αμερόληπτη και ανεξάρτητη δικαστική κρίση. Αποφάνθηκε επίσης ότι δεν προκύπτουν από τον φάκελο της υπόθεσης συγκεκριμένα στοιχεία ότι ο αιτών είχε συμμετοχή στο πραξικόπημα.


Η γνωστή αλαζονική και προκλητική αντίδραση του Τούρκου αντιπροέδρου, που ευθέως απείλησε την Ελλάδα, εκφεύγει των ορίων της διεθνούς νομιμότητας. Τούτο όμως εξώθησε την ελληνική κυβέρνηση να καταθέσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο κατά της επίμαχης απόφασης. Ετσι, για μία ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι η χώρα μας καθίσταται θύμα bullying από τη γείτονα. Είναι αναγκαία μια αποτελεσματική κοινή εγγύηση των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ενωσης μέσω της οικοδόμησης ενιαίων αμυντικών δομών».

Ευρωβουλευτής, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ


Η Ελλάδα καθίσταται θύμα bullying 09/01/201819:55

Πιθανές απαντήσεις: 1) Η Ελλάδα καθίσταται θύμα bullying από το 146 π.Χ όποτε εγκαταλείπει τις ιδιότητες εκείνες ταυτόσημες του ονόματος της 2) Η σύγχρονη Ελλάδα καθίσταται θύμα ΔΙΑΡΚΟΥΣ bullying, rape & ransom... από ιδρυσεώς της... γιατί αυτό συνεφωνήθη μυστικώς μεταξύ εγγυητριών δυνάμεων, Σουλτάνου & εντολοδόχων. 3) Η σύγχρονη Ελλάδα βολοδέρνει υπαρξιακώς ( άρχουσα τάξη, μηχανισμοί & οπαδοί )... για την ανακάλυψη της " Άψογου Στάσης " που εκμηδενίζει οποιαδήποτε έννοια, & παράλληλα μεγιστοποιεί την υλιστική ευδαιμονία ( * members only )

Απάντηση
./.09/01/201817:01

Και συ θα παθεις καποια στιγμη μεγαλο κακο για ολα οσα εχεις κανει στην πατριδα μας. Και κανενας δεν θα σε λυπαται. Θα δεις...

Απάντηση
...09/01/201811:28

κ Χρυσόγονε, μας φέρατε τον Αλέξη με τις ψευδαισθήσεις ότι θα χτυπάει τα νταούλια κ θα χορεύουν οι αγορές. Τώρα αποδεικνύεται ότι τα νταούλια τα χτυπάει ο Ερντογάν κ ο Αλέξης χορεύει σαν αρκούδι

Απάντηση
ΜΧ09/01/201811:04

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑ 90%????ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟ.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία