PROTOTHEMA

Blogs

Στήλη άλατος

Μπεεεεεεεε

ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου 

Εκατό χρόνια μοναξιά. Και βάλε. Παραδείγματα πολλά. Ας πούμε. Γράφεις, λες, σχολιάζεις κάτι υπέρ Κυριάκου Μητσοτάκη και αμέσως σε βαφτίζουν καραδεξιό.

Γράφεις για τον Τσίπρα και στη στιγμή ορμάνε να σε  φάνε ζωντανό. Γράφεις κάτι για τον Κουτσούμπα και τουλάχιστον είσαι απομεινάρι, αμετανόητος και  Σταλινικός.  Γράφεις για τον Καμμένο και τότε είναι που σε παίρνει και σε σηκώνει και ουδείς σε γλιτώνει!


Όλα μονοδιάστατα. Όλοι μονοσήμαντοι. Η τραμπάλα μεταξύ του υπέρτατου  καλού και του απόλυτου κακού. Εξ αυτή της νεοελληνικής ακρότητας προκύπτει η φρούδα ελπίδα  για την έλευση  κάποιου σωτήρα. Η  ατέρμονη  αναμονή για κάποιον επίγειο  θεό  που θα μετατρέψει  την κόλαση σε παράδεισο μοναδικό.

Έτσι διαγράφονται όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις. Έτσι μόνο άσπρο και μαύρο. Έτσι ακολουθούμε τον όποιο  ποιμένα-σωτήρα όπως τα τετράποδα της σιωπής των αμνών. Έτσι   διαψευδόμαστε. Έτσι  αυταπατόμαστε. Έτσι παραμυθιαζόμαστε. Έτσι μεταλλασσόμαστε. Κι  έτσι σαν τον ζελέ, από τον έναν στον άλλο πηγαινοερχόμαστε!

Το χειρότερο εξ όλων αυτών των παραμορφώσεων και των παθογενειών είναι ότι ο ένας (ας  πούμε ο  καλός) λειτουργεί όπως τα συγκοινωνούντα  δοχεία με  τον άλλο,  τον κακό. Οι δύο  όψεις του ίδιου  νομίσματος. Και κατά βάση και επί της ουσίας ο ένας  τροφοδοτεί  τον άλλο.

Η  περίπτωση του Πέτρου Τατσόπουλου είναι η πλέον αποκαλυπτική. Γιατί  ο Πετράν, με τις μπαλοθιές του  προσφέρει πόντους δημοσιότητας στη Νατάσσα Μποφίλιου. Και ταυτόχρονα  η Νατάσσα Μποφίλιου εξασφαλίζει δωρεάν διαφήμιση από τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Γιατί μέρες  τώρα το  όνομά της είναι πρωτοσέλιδο  στα Media. Γιατί αυτά τα πρωτοσέλιδα λειτουργούν  ως  διαφημιστική καμπάνια.. Και ας είναι αρνητικά. Γιατί η καλύτερη και  πιο   φτηνή, σχεδόν τσάμπα, διαφήμιση είναι η αρνητική. Πράγμα που γνωρίζει κάθε διαφημιστής. Γιατί  έτσι ακόμα και οι άσχετοι μαθαίνουν  το όνομά της. Και γιατί έτσι θα μεγαλώσει το κοινό της και θα διευρύνει τον κύκλο των οπαδών της.

Όσο ο  Πέτρος Τατσόπουλος, ή ο οιοσδήποτε Πέτρος Τατσόπουλος, ασχολείται με την Μποφίλιου, τόσο εκείνος  όσο και η  Νατάσσα  ανεβάζουν τις μετοχές τους στο  Χρηματιστήριο της δημοσιότητας.  Το χειρότερο, ισχυρίζονται, εκ πείρας, οι επαϊοντες της επικοινωνίας, είναι  να  είσαι «ενταφιασμένος» από την  αδιαφορία. Να μην κουβεντιάζεσαι. Να  μην σχολιάζεσαι.  Έτσι  περιφρονημένος  από την αδιαφορία, ανύπαρκτος κι εσύ από  την δημοσιότητα

Και κάτι ακόμα Οι πολιτικές  δηλώσεις και τοποθετήσεις  της Νατάσσας Μποφίλιου είναι γνωστές. Απ  όλες σχεδόν τις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς. Κι  όμως μέχρι  προχθές ουδείς είχε δώσει  σημασία, ουδείς απαντούσε και ουδείς  σχολίαζε.

Χρειάστηκε  η στιγμιαία  έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου  για να πυροδοτηθεί μια πρώτης τάξεως  διαφημιστική  καμπάνια. Έτσι ο Πετράν επανήλθε  στην  δημοσιότητα. Έτσι  η Μποφίλιου εκτινάχθηκε στα πρωτοσέλιδα. Κι  έτσι  εσύ ο  μονοδιάστατος και μονοσήμαντος ακολουθείς από πίσω  σαν  τυφλοπόντικας. Είτε με τον ένα  είτε με τον άλλο. Κουβέντα να γίνεται. Να  κοροϊδεύουμε το  τέλμα μας. Να φανατιζόμαστε. Να μετατρέπουμε το κρανίο  μας σε γήπεδο. Να περιχαρακωνόμαστε στις ομάδες των  δύο αιωνίων αντιπάλων. Και  διαρκώς σαν τα πρόβατα να  πορευόμαστε. Μπεεεεεεεε!

!!!!!!06/12/201717:38

Mουυυυυυυυυυυυυ

Απάντηση
Μπρυυυυτ06/12/201715:59

Τα γραφεις εσυ αυτα κυρ Δανικα ; Εχθες δεν εγραφες οτι αισθανθηκες ριγη συγκινησης οταν ακουσες αυτη τη θεοτητα να λεει πως ειναι τροτσκιστης; Αρα και εσυ ο μονοδιάστατος και μονοσήμαντος ακολουθείς από πίσω σαν τυφλοπόντικας. Οχι με το Τατσοπουλο αλλα με τη Μποφιλιου. Συμμετετεχεις και εσυ στη κουβέντα που γίνεται για να κοροϊδεύουμε το τέλμα μας. Αφορμη για να φανατιζόμαστε δηλαδη και να μετατρέπουμε το κρανίο μας σε γήπεδο, να περιχαρακωνόμαστε στις ομάδες των δύο αιωνίων αντιπάλων και διαρκώς σαν τα πρόβατα να πορευόμαστε. Μπεεεεεεεε!

Απάντηση
Mantenidis Kostas06/12/201712:54

Συνυπογράφω το περιεχόμενο της εξαιρετικής ανάρτησης !!

Απάντηση
Pops06/12/201712:20

Η τωρινή κυβέρνηση πυροδότησε προεκλογικά τον διχασμό και την κατηγοριοποίηση των πολιτών προκειμένου να τσιμπήσουν ψήφους. Γερμανοτσολιάδες, φασίστες, ρατσιστές, μενουμευρωπαίοι, φιλελέδες, έχοντες και κατέχοντες κοκ, ο κατάλογος είναι μεγάλος. Άκουγαν οι σανοφάγοι έλεγαν, να τα, τα λέει αυτό το καλό γελαστό παιδί, οι φιλελέδες θέλουν το κακό μας και προσκυνουν τη μανταμ Μέρκελ. Να οι έχοντες και κατέχοντες, έχουν και οι δύο δουλειά ενώ εμείς όχι. Οπότε, αυτό το κόμμα που κι εσείς υποστηρίξατε δημόσια κρέμασε ταμπέλες στους πολίτες για να βγει κυβέρνηση και τώρα αυτή η πρακτική στρέφεται εναντίον του, αφού πιο γερμανοτσολιάδες από τους ίδιους τους συριζανελ που έκαναν γραμματόσημο τη Μέρκελ από το γλύψιμο δεν υπάρχουν. Υ.Γ. Το σταλινιστές για τους κουκουέδες δεν είναι χαρακτηρισμός, αφού το κκε την σοβιετική ένωση του στάλιν εκφράζει και δεν το έκρυψε ποτέ ! Η τροτσκίστρια βέβαια δεν φαίνεται να το γνωρίζει αυτό !!!

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία