Τρέμει η χαζο - “αριστερά” του Σύριζα
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Τρέμει η χαζο - “αριστερά” του Σύριζα

H πιο αποκρουστική φράση που ακούγεται περισσότερο την περίοδο της διακυβέρνησης Σύριζα- ΑΝΕΛ είναι “ Δεν θα φύγουν αυτοί.” 

H φράση επαναλήφθηκε τόσες φορές ώστε κατέληξε να τη λένε και να την πιστεύουν όλοι. Είναι μάταιο να  προσπαθείς να αντικρούσεις κάποιον με την παραπάνω άποψη. Άμεσως θα σου αραδιάσει δέκα λόγους γιατί ισχύει η άποψη. Τελευταία τα πράγματα γίνονται πιο ανησυχητικά. Κάποιοι σοβαροί άνθρωποι αρχίζουν να πιστεύουν ορισμένες καταστάσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της φαντασίας. Ο ένας αναφέρει ότι, ο Σύριζα - Ανελ θα μετατραπεί σε ένα καθεστώς το οποίο θα μοιράζει κάθε την υπερφορολόγηση σε κοινωνικό μέρισμα. Ο άλλος βλέπει στην τηλεόραση ένα ντοκυμαντέρ στην ΕΡΤ, το οποίο έδειχνε την ζωή των μαθητών  επί Στάλιν. Αν συνδυαστούν όλα αυτά με τις εικόνες ( έξοδος του Κουφοντίνα, υποδοχή απο το γιο του Βούτση και τους Ρουβίκωνες του πεντακοσάρικου) τότε δεν χρειάζεται και πολύ να πιστεύεις οπως η Ελλάδα θα μετατραπεί σε μια Βενεζουέλα- αν δεν έχει γίνει ήδη. Σε πολύ δημοκρατικό κόσμο, όμως, δεν αρέσει η γενικευμένη ανομία, η έξοδος κοινων δολοφόνων, η προκλητική έξοδος Κουφοντίνα και το φλερτάρισμα με παρακρατικές ομάδες τύπου Ρουβίκωνα. Εύλογες οι ανησυχίες όλων των ανθρώπων διότι σε λίγο ξεκινούν οι πλειστηριασμοί. Επι διακυβέρνησης μιας “αριστερής” κυβέρνησης θα βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια – ελπίζουμε να επικρατήσουν οι πιο λογικοί και να μπεί ένα όριο ώστε να  έχουμε πλειστηριασμούς κάτω των 150 χιλ. ευρώ.

Η χαζοαριστερά, όμως, πριν δυο χρόνια, δέχθηκε την εκποίηση ενεργητικού των τραπεζών 365 δισ. ευρώ έναντι 5,5 δισ. ευρώ. Τώρα θα πληρώσει το τίμημα, όσο κι αν προκαλεί με τον Κουφοντίνα. Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, όμως, εάν δεν μας αρέσει η ανομία είναι στο χέρι μας να την ξεπεράσουμε. Δεν αρκεί να λες μοιρολατρικά “ δεν θα φύγουν”.  
Αύριο Κυριακή και τη ερχόμενη Κυριακή η Κεντροαριστερά θα μετρήσει τις δυνάμεις της. Δημοκρατικά θα αποφασίσουν ποιός θα ηγηθεί του κόμματος. Καίτοι δεν ανήκουμε σ αυτόν τον χώρο, είναι σημαντικό να επιστρέψει ο κόσμος που εξαπατήθηκε απο τον λαϊκιστή Τσίπρα. Εξάλλου αν το καλοσκεφθείς δεν πρέπει η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη για να υπάρχει μια ισχυρή πλειοψηφία που θα επιτρέψει στην χώρα να επανέλθει στο διεθνές σκηνικό. Όσο για τους Σύριζα- Ανελ διαβάστε τον φόβο που αντιμετωπίζουν για τους πλειστηριασμούς  τώρα λαϊκιστές βουλευτές, όπως εκείνος ο Τριανταφυλλίδης του Σύριζα απο την Βόρειο Ελλάδα. Σχεδόν παρακαλούσε για διευκρινίσεις.Τρέμει τώρα η χαζο-αριστερά, αλλά θα πληρώσει το τίμημα.                    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ