Και η ΔΗΣΥ «παρών» στον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή φύλου
antipas

Γιάννης Αντύπας

Και η ΔΗΣΥ «παρών» στον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή φύλου

Είναι αδιανόητο να μην μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη να κρατήσει μία γραμμή για παραπάνω από λίγες ώρες. Ημέρες στην καλύτερη περίπτωση.

Προ τριών εβδομάδων η κυρία Γεννηματά ανακοίνωσε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη δε θα στηρίζει νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που δε θα έχουν τη δεδηλωμένη. 

Θα ψηφίζει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ αριστερόστροφες αλλαγές, θα καταψηφίζουν εκ τους ασφαλούς οι ΑΝΕΛ και τα νομοσχέδια θα εγκρίνονται με τις ψήφους της ΔΗΣΥ και της ΝΔ.

Ακολούθησε μπούλινγκ. Από μίντια που υποστηρίζoυν την κυβέρνηση και διαφοροποιήσεις θεοχαρόπουλου, Παπανδρέου κοκ. Ότι δε μπορεί η παράταξη να ετεροπροδιορίζεται κοκ. 

Κλείσιμο
Αστειότητες. Οι πολιτικές επιλογές πρέπει να υπηρετούνται. Εδώ ο Τσίπρας στηρίζει τον Καμμένο και στις ρουλέτες. Και στις κάρτες που γίνονται μετρητά. 

Ενώ οι βουλευτές της ΔΗΣΥ θα πρέπει να εξηγήσουν στον περιπτερά τους ότι θα κάνουν το «παρών»... «ναι» αν η κυβέρνηση αλλάξει το άρθρο 3 και αντί υπουργικής απόφασης βάλει προεδρικό διάταγμα για να αλλάζουν τα παιδιά φύλο στα 15!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, η απάντησή μου είναι ίσως και αυτό είναι οριστικό, ολίγον έγγυος κοκ. 

Αν κάποιοι θέλουν να γίνουν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να το πουν ανοιχτά. Όπως και αν κάποιοι δε αισθάνονται ασφαλείς με τον πολιτικό τους προσανατολισμό* και θέλουν να δίνουν αποδείξεις κάθε φορά που κάποιος τους κουνά το δάχτυλο. 

* Οι αντιστοιχίες με το τι κάνουν όσοι δεν είναι σίγουροι με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό δεν είναι τυχαίες και οι συνειρμοί είναι επιθυμητοί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK