Περί όνου σκιάς
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Περί όνου σκιάς

Το τόσο γίνεται τόοοοοσο. Το έλασσον μείζον και η τρίχα καταλήγει τριχιά. Να τη βάλουμε στον λαιμό μας και να αυτοκτονήσουμε ομαδικά!

Σχετικά, λοιπόν, με οποιονδήποτε 15χρονο θέλει να κάνει δήλωση ότι από αγόρι μεταμορφώνεται οριστικά σε κορίτσι και από κορίτσι σε αγόρι…

Ομολογώ και εξηγώ από την αρχή -για να μην παρεξηγηθώ ότι παριστάνω τον ευρωλιγούρη- ότι κι εγώ, αν τα παιδιά μου άλλαζαν το φύλο τους, μπορεί να κατέληγα μόνιμος τρόφιμος ψυχιατρείου!

Συνήθως, όμως, ο σεξουαλικός εκφυλισμός προκύπτει από στερητικά, οικογενειακά, κοινωνικά και θρησκευτικά σύνδρομα. Οσο περισσότερο στερημένος, τόσο αχαλίνωτος στο κρεβάτι! Ικανός και απαιτητικός για όλα!

Ο εκφυλισμός προκαλείται από κοινωνίες με κολοσσιαία ανεργία. Εκατοντάδες χιλιάδες (κυρίως) κορίτσια καταλήγουν στο εύκολο εκπορνευμένο χρήμα. Η περίπτωση τριτοκοσμικών περιοχών με ελάχιστο ποσοστό παραγωγής είναι το πιο εκκωφαντικό πειστήριο μιας συστηματικής και συλλογικής εκπόρνευσης. Που σε πολλές περιπτώσεις αφορά, καταλήγει, πληγώνει, εθίζει, καταστρέφει ακόμα και παιδιά!

Η παιδοφιλία, ένα από τα μεγάλα ατού αυτών των περιοχών. Οι πενηνταεξηντάρηδες κοιλαράδες με τα άφθονα δυτικοευρωπαϊκά και αμερικανικά ξίγκια αρέσκονται να δοκιμάζουν και να ηδονίζονται με παιδική τρυφερή σάρκα!
Κλείσιμο

Ο εκφυλισμός προκαλείται από την ακατανίκητη και θηριώδη σχέση ανάμεσα στον πλούσιο και τον φτωχό. Με το χρήμα αγοράζεις τους πάντες και τα πάντα. Ολοι έχουν την τιμή τους. Everything for sale. Γνωστά όλα αυτά. Σε όλες τις οικογένειες. Ακόμα και στις καλύτερες. Ας πούμε, ποιο ήταν το ακατανίκητο ατού του Χιου Χέφνερ που είχε τσιμπολογήσει, μέχρι το τέλος της ζωής του, χιλιάδες λαχταριστά Κουνελάκια ηλικίας από 18 και άνω; Η ομορφιά του; 

Ο εκφυλισμός διακινείται και προσφέρεται δωρεάν σε κάθε οικία, κάθε διαμέρισμα, κάθε τρύπα. Με το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο κατεβαίνουν, από το Internet, χιλιάδες σελίδες πορνογραφικού υλικού. Για όλα τα γούστα. Για παιδόφιλους, ζωόφιλους, νεκρολάγνους, για τα πάντα. Η φαντασία καλπάζει και ο πελάτης αναστενάζει!

Ο πελάτης των 10, των 12, των 13 ετών και πάει λέγοντας. Το ίδιο συμβαίνει και από τα τηλεοπτικά/συνδρομητικά κανάλια με το πλήθος επιλογών. Ο πειρασμός προς τον σεξουαλικό εκφυλισμό προέρχεται από κάθε σημείο τεχνολογίας, θεάματος, καφετέριας, νυχτερινής διασκέδασης, ιδιωτικών λεσχών, σχολικών τάξεων, ακόμα και των ενδότερων της Εκκλησίας. Από παντού.

Αλλωστε είναι γνωστό από έρευνες ότι οι σχετικά χαμηλές σεξουαλικές επιδόσεις εφήβων και νέων σχετίζονται με την ακατάσχετη πορνο-οφθαλμολατρεία. Αντί να το κάνουν με τον ή τη σύντροφό τους, επιδίδονται στο σεξ των πέντε δαχτύλων!

Αφού, λοιπόν, ελεύθερη, αχαλίνωτη η διακίνηση πορνογραφικών «ιδεών». Αφού η διαφορετικότητα της ομοφυλοφιλίας είναι τόσο προστατευμένη όσο και το πολιτικό καθεστώς κάθε δυτικής κοινωνίας. Αφού παντρεύονται ομόφυλα ζευγάρια. Αφού ακόμα και πρωθυπουργοί δηλώνουν πανευτυχείς ως γκέι στην αγκαλιά των συντρόφων τους. Αφού η διακίνηση πληροφοριών γίνεται με διαστημική ταχύτητα. Αφού μέχρι καθηγητές και καθηγήτριες παραδίδουν στην πράξη μαθήματα πεολειχίας και αιδοιολειχίας στους μαθητές τους. Αφού ο πανσεξουαλισμός ήταν των αρχαίων ημών προγόνων το καθημερινό σπορ. Και αφού ο πιτσιρικάς λέει στον πατέρα του «ρε μπαμπά, είμαι γκέι, τι να γίνει; Αυτός είμαι κι αν σ’ αρέσει!»…

Ε, αφού συμβαίνουν όλα αυτά, η δήλωση ενός 15χρονου για αλλαγή φύλου μάς μάρανε; Οπως και ο μέγας ρήτορας Δημοσθένης έλεγε ότι όλη αυτή η φασαρία έγινε «περί όνου σκιάς»! Φτιάξτε εσείς καλύτερα τη σχέση σας με τα παιδιά σας και να είστε σίγουροι ότι κανένας νόμος δεν πρόκειται το φύλο τους να αλλάξει. Ούτε στα 90 τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ