Η Μέρκελ η σωτηρία μας
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Η Μέρκελ η σωτηρία μας

Οι  πέντε  ασυγκράτητοι, αχόρταγοι σχιζοφρενείς «δολοφόνοι»:  Η  παράνοια  του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο ακροδεξιός και ανεξέλεγκτος παλιμπαιδισμός του Ντόναλντ Τραμπ.

 Η  δικτατορική  μεγαλομανία του  Ρετζέπ Ταγίπ  Ερντογάν. Η σοβιετονεκροφιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και  η ξέφρενη  χαοτική, θρησκευτική,  φονταμενταλιστική  ψυχοπαθογένεια  του ISIS!

Καμία συμμετρία. Καμία σοβαρή  προστασία. Καμία κανονισμένη   διαδικασία. Καμία  σωφρονύση και  φοβούμαι πολύ ούτε καμία  σωτηρία!

Ο  παρανοικός Βορειοκορεάτης Ουν(ος)  εκτοξεύει  βαλλιστικούς πυραύλους. Ο Ντόναλντ Τραμπάκουλας λέει ότι του κατέβει και “εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα”.  Ο  Ερντογάν μπουζούριαζει  στις φυλακές καθένα που δεν συμφωνεί μαζί του  ότι “πετάει  ο  γάιδαρος”. Ο Πούτιν είναι απρόβλεπτος νοσταλγός  των επεκτατικών, σταλινικών, ονείρων. Και οι  μουλάδες του   ISIS εφορμούν και  καθαρίζουν οποιονδήποτε  διασχίζει το δικό τους 
Μουσουλμανικό οπτικό πεδίο!
Κλείσιμο

Τηρουμένων  των αναλογιών και  συγκριτικά με όλους  αυτούς τους πέντε τρόφιμους ενός  απέραντου και  παγκόσμιου  Δρομοκαίτειου,  η  Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ είναι το τελευταίο,  σοβαρό, δημοκρατικό και  αξιόπιστο πολιτικό «εργαλείο». Να κάνουμε το σταυρό μας. Πολύ σωστά  και άκρως προφητικά έπραξε ο Μπαράκ  Ομπάμα. Οταν   τις τελευταίες  ημέρες  της προεδρικής του  θητείας,  κατέφθασε στο  Βερολίνο να συναντήσει και να  συνομιλήσει με την Μέρκελ. Προφανώς της  ψιθύρισε στ αυτί  μια  διαπίστωση εντελώς  λογική: «έρχεται ο  τρελός Τραμπ, επομένως η   τύχη  του Δυτικού πολιτισμού κρέμεται από τις δικές  σου αποφάσεις. Εσύ  είσαι  τώρα ο άτυπος   πλανητάρχης»!

Επομένως όλα τούμπα. Από  την  ημέρα του εναρκτήριου λακτίσματος του Ψυχρού Πολέμου μέχρι  σήμερα. Το λυτρωτικό αντάρτικο στην Κορέα κατέληξε  στον  εφιάλτη ενός πιθανού πυρηνικού ολοκαυτώματος. Για το τομάρι, τα  κέφια, τα  βίτσια και  την τερατώδη παράνοια  αυτού πανάθλιου  «μπούλη». Οι  καημένοι,  δυστυχισμένοι, απροστάτευτοι  Αραβες, ένας μέρος απ αυτούς, κατάντησαν  οι πιο ασύλληπτοι αυτοκτονικοί  serial killers, ο καθημερινός εφιάλτης κάθε  αθώου πλάσματος σε κάθε σπιθαμή της Γης!

Η Αμερική , ο μεγάλος, καταλυτικός, συμμαχικός παράγοντας   του Β παγκόσμιου πολέμου, μπορεί να μετατραπεί, υπό την  ηγεσία  του  Ντόναλντ Τραμπ, σε  πυρηνικό  έτερον ήμιση  του Κιμ Γιονγκ Ουν. Οι  ανεξέλεγκτες  ορέξεις  του Ερντογάν μπορεί να μετατρέψουν την  περιοχή σε μια κόλαση κανονική. Και οι   «σύντροφοι» οι Ρώσοι καραδοκούν να αρπάξουν κι αυτή το μερίδιο ενός ιμπεριαλιστή κατακτητή!

Η μεγαλύτερη και πιο θεαματική κυβίστηση  (κωλοτούμπα) στην ιστορία  της ανθρωπότητας, συντελείται με την μεταμόρφωση της  Γερμανίας. Από τον Χίτλερ στην Μέρκελ. Από το Αουσβιτς στην  Ευρωπαική Ενωση. Και από τις  ερπύστριες του Ρόμελ και του Γκουντέριαν, στον δανεισμό   για την  σωτηρία της Σωρρακώσταινας!

Εσένα  το λέω που πάντα οι   ξένοι  σου φταίνε. Που οι  Γερμανοί σχεδιάζουν να  μας  τα πάρουν όλα μπιρ παρά. Που μας κόψανε αυτοί-κι όχι ο  Βενιζέλος, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας-τις συντάξεις. Που  μας έχουν μετατρέψει σε  πειραματόζωο. Και που η Δραχμή είναι καλύτερη από το ευρώ. Και άλλες τέτοιες λαλακίες που διαδίδονται από χαιβάνι σε  χαιβάνι και που καταλήγουν σε μια  εθνική, μαζική αφασία

Εγώ στη θέση σου θα άναβα κάθε μέρα μια λαμπάδα στο μπόι της Μέρκελ, θα έκανα τον σταυρό μου, θα ευχόμουν τα καλύτερα  για την  υγεία της και θα έλεγα «θεούλη μου με την  Μέρκελ  υπάρχει ελπίδα σωτηρίας»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα