Γιατί ρε Άντζι, γιατί ρε Χαρούλα
kalogeropoulos

Μάριος Καλογερόπουλος

Γιατί ρε Άντζι, γιατί ρε Χαρούλα

Τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα επικράτησαν (και δικαίως) οι μεγάλες πυρκαγιές που κατέκαψαν την ανατολική Αττική (κυρίως) αλλά και τη Ζάκυνθο, τα Κύθηρα, την Αμαλιάδα, την Μάνη κοκ.

Όλες αυτές τις ημέρες πολλοί έγραψαν την άποψή τους, άλλοι θετική και άλλοι αρνητική, για όσα συνέβησαν, για το «τις πταίει», για να κάνουν μικροπολιτική, για να την «πέσουν» στην κυβέρνηση ή να την αποθεώσουν ανάλογα με την πολιτική τους τοποθέτηση.

Ωστόσο δύο ήταν οι «απόψεις» που έκαναν το μεγαλύτερο ντόρο κυρίως γιατί στην όλη συζήτηση ενέπλεξαν και την Παναγία.

Ο λόγος για την Άντζι Σαμίου και την Χαρούλα Αλεξίου δύο τραγουδίστριες (αν και εκφράζω αμφιβολίες για την πρώτη) με εκ διαμέτρου διαφορετική πορεία που και οι δύο, όμως, έβαλαν στη συζήτηση και την Παναγία πυροδοτώντας νέο γύρο διαμάχης σαν να μην μας έφταναν οι αληθινές φωτιές. 

Και φυσικά το έκαναν στα social media προφανώς για να κάνει «γύρο» η αντίδρασή τους αν και κανείς δεν τις ρώτησε, κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη τους.

Αναρωτιέμαι δεν έχουν ακούσει ποτέ τη φράση «η σιωπή είναι χρυσός»; Για να μην θυμηθώ και την άλλη την πιο σόκιν με τις απόψεις και τους ...λους που όλοι έχουν από μια.
Κλείσιμο

Γιατί βρε καλλιτέχνιδες μπλέξατε τα Θεία; Τι σας έφταιξε η Παναγία είτε για να κάνετε πολιτική (η Άντζι), είτε για να εκφράσετε την αγωνία σας (η Χαρούλα);

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, έλεγε κάποτε μια διαφήμιση και μάλλον είχε δίκιο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ