Άστατη αλλά και αποφασιστική περίοδος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Άστατη αλλά και αποφασιστική περίοδος

Εκρηκτικό αλλά και πολεμικό κλίμα δημιουργούν οι έντονες όψεις του Ουρανού και του Άρη, γι’ αυτό αυξάνονται κατακόρυφα τα ατυχήματα και διάφορα απρόοπτα, όμως είναι και περίοδος με ξεκινήματα και δυναμικές και δημιουργικές δράσεις.

Στις 17/7 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο αυξάνει μεν τον ρομαντισμό και τη διάθεσή μας να ερωτευτούμε, αυξάνει όμως και τις ερωτικές πλάνες, όπως και τις οικονομικές εξαπατήσεις και “διαρροές”.  Δεν λείπουν κάποιες απογοητεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Απ’ την άλλη όμως, το εξαιρετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται στις 18/7, φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε ερωτικά, οικονομικά και συνεργασίες, ενώ βιώνουμε το γενναιόδωρο και καλοσυνάτο πρόσωπο των ανθρώπων. Απόλαυση της ζωής, ωραίες αγορές, ανέσεις. Βέβαια την ίδια μέρα σχηματίζεται με ακρίβεια και το πολύ δυνατό τετράγωνο Άρη-Ουρανού, λόγω του οποίου αυτή την εποχή παρουσιάζονται πολλά απρόοπτα, βλάβες, ανατροπές, εκρήξεις, ατυχήματα, εξάρσεις θυμού κι εξεγέρσεις. Σίγουρα μάς κρατά σε υπερδιέγερση.

Στις 19/7 το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μάς βοηθά γύρω σε αυτές τις μέρες να κάνουμε εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις, και να προχωρήσουμε σε επιτυχημένες συμφωνίες. Μια όψη που κάνει την επικοινωνία πιο ώριμη, το νου πιο ρεαλιστικό, ενώ διάφορες συναλλαγές και οι μετακινήσεις γίνονται αποτελεσματικά.

Κλείσιμο
Άλλη μια Ουράνια, ανατρεπτική όψη κορυφώνεται στις 21/7, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο φέρνει διάφορα σοκ, ξαφνικές αλλαγές αλλά και συνειδητοποιήσεις – βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Μια “ηλεκτρική” επιρροή, που μας ξυπνά, ενώ και στην κυριολεξία χρειάζεται προσοχή στον ηλεκτρισμό και στις ηλεκτρικές συσκευές αυτή την εποχή. Επειδή ο Ουρανός κυβερνά και την αεροπορία, οι Ουράνιες όψεις της περιόδου εφιστούν τη προσοχή σε βλάβες και ατυχήματα στα αεροπλάνα.

Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται στις 24/7 ωστόσο, δίνει λύσεις, επινοητικότητα, έξυπνες και δημιουργικές ιδέες και διαύγεια νου, ενώ μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Την ίδια μέρα κορυφώνεται η δυσμενής αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία αυτές τις μέρες δοκιμάζει δεσμούς, συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά μας - “στέγνωμα” της ροής του χρήματος. Δοκιμασία της αυτοεκτίμησης επίσης.

Ο Ήλιος συναντιέται με τον Άρη στο Λέοντα με ακρίβεια στις 27/7, μια πολεμική αλλά και πολύ αποφασιστική επιρροή, που γίνεται αισθητή ήδη απ’ τα μέσα του μήνα, η οποία αυτή την εποχή μάς ωθεί σε δυναμικές δράσεις και ξεκινήματα – ευνοεί τα νέα επιχειρηματικά project. Τονώνει πολύ τη ζωτικότητα, το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα, δυναμώνει όμως πολύ και τον εγωισμό, το θυμό, την έπαρση και τον αυταρχισμό. Πιθανές αρκετές φωτιές επίσης, όπως και εγκαύματα, φλεγμονές και πονοκέφαλοι. Αυξάνει τις αθλητικές αλλά και τις ερωτικές επιδόσεις – μια φλογερή επιρροή. Make love, not war!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ