Η γραβάτα έγινε στρινγκ
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Η γραβάτα έγινε στρινγκ

Στη βαριά ξεφτίλα τους, δεν διστάζουν να δίνουν άλλοθι ακόμη και σε φόνους μικρών παιδιών  από «μπαταριές».

Από το άκρον άωτον της γελοιοποίησης στο άκρον άωτον της βαρβαρότητας είναι μια τεράστια απόσταση που ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι μπορεί να καλύπτει με εκπληκτική άνεση. Η κατάληξη των θεατράλε σκληρών διαπραγματεύσεων για το χρέος ήταν να μας επιβληθούν, εκτός από τα 43 δισ. νέο φέσι φόρων, και... η παύση της δίωξης του Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ., συν η αθώωση κάποιων κατηγορουμένων του ΤΑΙΠΕΔ, οτιδήποτε δηλαδή απασχολούσε την Τρόικα. Κι ας ήταν εντελώς άσχετο με τη δόση των 8 δισ., η οποία επιστρέφει έτσι κι αλλιώς ως εξόφληση στους δανειστές. Είναι τόσο ταπεινωτικοί οι όροι που δέχτηκε η κυβέρνηση, λες και είμαστε κράτος μετά από πόλεμο σε παράδοση άνευ όρων, που φτάνεις σε σημείο να λες ότι θα ’πρεπε να ’χε κάνας Γερμανός ρετιρέ στον Λυκαβηττό ώστε να απαιτούσε και την εξάρθρωση του «αναρχικού» κρατιδίου των Εξαρχείων! Μέσα σε 48 ώρες θα τα είχαν διαλύσει. Επίσης, κρίμα που είναι δύσκολο να βρούμε Ευρωπαίο αξιωματούχο με βίλα στο Μενίδι ώστε να υπογράψει ο Τσίπρας και την άμεση διάλυση των καταυλισμών των Ρομά.

Αυτή, όμως, είναι η γελοία πλευρά της υπόθεσης. Η τραγική είναι ότι υπουργοί και στελέχη της αυτοαποκαλούμενης κυβέρνησης ενός τσούρμου νεο-κατσαπλιάδων έφτασαν στο σημείο να δικαιολογούν ανενδοίαστα και χυδαία τη δολοφονία ενός ανέμελου 11χρονου, όπως συνέβη με τον άτυχο μικρό Μάριο, που πήγε από σφαίρες ενός «άγνωστου» Τσιγγάνου. Προφανώς, σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα που επικαλέστηκαν τα συριζόμορφα τέρατα, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις περιοχές της Ελλάδας στις οποίες μπορείς να κυκλοφορείς και να οπλοφορείς και αν τύχει και σκοτώσεις κανέναν τότε θα πρόκειται για μια «απλή στραβή», όπως είπε και ο Μπαλάφας. Στα Εξάρχεια, ένα μέρος που κάνουν και παρέλαση με όπλα ενώ η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει ούτε περίπολο, στην Κρήτη, όπου μεταξύ της παραδοσιακής ελευθερο-οπλοφορίας και του λαθρεμπορίου από εκλεκτούς του καθεστώτος υπάρχουν πολλές γκρίζες περιοχές, και στους καταυλισμούς των Ρομά, των Τσιγγάνων δηλαδή για να καταλαβαινόμαστε, που αποτελούν το μεγαλύτερο κέντρο διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα. Αν όλα αυτά επιτρέπονται, ας προσέχουν γιατί με τα μέτρα που έρχονται μπορεί και η υπόλοιπη Ελλάδα να πάρει τα όπλα επικαλούμενη και αυτή τα ήθη και έθιμα. 

Κλείσιμο

Το πόσο μακριά είμαστε από ένα τέτοιο σημείο μένει να αποδειχτεί. Ελπίζουμε πολύ. Ετσι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα και με τις θέσεις που διαμορφώνονται, όμως, μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι βρισκόμαστε στην απαρχή της διαμόρφωσης ενός ανελεύθερου περιβάλλοντος, εντός του οποίου η λεγόμενη Αριστερά θα προσπαθήσει να μακροημερεύσει. Δεν υπάρχει όριο στο ψέμα, δεν υπάρχει φραγμός στην εξαπάτηση, δεν υπάρχει καν φυσικό εμπόδιο στον αριθμό και το στυλ της κωλοτούμπας που να μην μπορούν να ξεπεράσουν.

Για πολλά πράγματα μίλησαν τις πρώτες ώρες μετά τη λήξη της προαναγγελθείσας από τους ξένους εδώ και ημέρες συμφωνίας, αλλά σε ένα μόνο δεν βρήκαν να πουν λέξη. Σε αυτό που είπε ο Σόιμπλε, ότι δηλαδή τα ’χαν βρει εδώ και έναν μήνα, αλλά η κυβέρνηση ζήτησε τρεις βδομάδες για να το χειριστεί επικοινωνιακά. Ουδείς τόλμησε να τον διαψεύσει, εκτός από την ίδια την πραγματικότητα που τον ξεπέρασε. Η επικοινωνιακή διαχείριση που πήγε να γίνει με μαγκιές και ύβρεις προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών και την ίδια τη Μέρκελ κατέληξε σε ακόμη χειρότερα αποτελέσματα - πάντα από επικοινωνιακή άποψη. Με δυο λόγια, ο Τσίπρας πήγε για μαλλί και βγήκε γουλί. Του κρέμασαν κυριολεκτικά κουδούνια! Ασε που από τη διεθνή απαξίωση που εκφράζεται από όλα τα δημοσιεύματα των παγκόσμιων ΜΜΕ προκύπτει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Αρα όντως έχει ανάγκη τη γραβάτα που κόμπαζε ότι θα φορέσει, πλην όμως όχι στον λαιμό, αλλά καλύτερα σαν... στρινγκ. Τα «εναλλακτικά» κολλητάρια του, που αντί να κάνουν τη δουλειά τους τρέχουν σε περιθωριακές εκδηλώσεις για να βρουν άλλοθι αντεξουσιαστή, μπορούν κάλλιστα να του δείξουν πώς δένεται η γραβάτα-στρινγκ στα ο…λοίσθια της μαϊμού Αριστεράς. Πάλι καλά που το είχε σκεφτεί δηλαδή, γιατί τώρα θα ήταν τελείως γυμνός. Αρχίζει, λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση ως τις εκλογές.


Εως τότε ο λαός θα πληρώνει όλο και πιο πολλά, ο καιρός θα περνά όλο και πιο βασανιστικά και το εξωνημένο καθεστώς θα γίνεται όλο και πιο βάρβαρο. Οσοι προεξοφλούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές το 2018, ας μη στοιχηματίσουν τα πάντα, γιατί είναι ικανός για πολύ περισσότερους συμβιβασμούς αρκεί να εξαντλήσει την κερδοφόρα θητεία του έως και το 2019. Αφού έφτασε στο σημείο να παρακάμπτει με μία και μόνο υπογραφή τις ορθές ή λανθασμένες (δεν έχει σημασία) αποφάσεις για την υπόθεση Γεωργίου, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από τον κατήφορο του ξεπουλήματος. Στον βωμό της διεθνούς στήριξης από Ευρωπαίους και Αμερικανούς όλα παίζουν. Για παράδειγμα, δώστε σημασία στο τι θα συμβεί με την υπόθεση της ΠΓΔΜ - Σκόπια τις προσεχείς εβδομάδες και θα καταλάβετε ότι μέσα στις παροχές προς τους ξένους μπορεί να ενταχθεί και η ονομασία του γειτονικού κρατιδίου. Αλλωστε είναι γνωστή η θέση υπουργών και στελεχών του Τσίπρα ότι το όνομα «Μακεδονία» δεν έχει και τόση σημασία, πέραν του ότι για κάποιους εντελώς «χτυπημένους» εγκέφαλους από την Πρώτη Φορά Αριστερά μπορεί να αποτελεί και επίτευγμα! Οπως η δολοφονία «από στραβή» του άτυχου μικρού από έναν... αναρχοαυτόνομο Ρομά που τυγχάνει κάποιας περίεργης πολιτικής προστασίας, αν ληφθεί υπόψη ότι ίδρυσαν ακόμη και Ειδική Γραμματεία για το θέμα των -αθώων στην πλειοψηφία τους- Τσιγγάνων! Για να βρουν την ευκαιρία να διορίσουν και πάλι μερικές δεκάδες νοματαίους συντρόφους που θα παίρνουν από 2.000 έως 4.000 ευρώ (!) μόνο και μόνο για να το συζητάνε! Ετσι απλά μια «στραβή», λοιπόν, επειδή γουστάρουν οι «μειοψηφίες»; Και αν την ακούσουν τίποτε άλλοι «περίεργοι» της μεγάλης πλειοψηφίας και βγάλουν τα δίκαννα, ποιος θα φταίει μετά; 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ