Οι πιστολέρο του ΣΥΡΙΖΑ
markopoulos

Δημ. Μαρκόπουλος

Οι πιστολέρο του ΣΥΡΙΖΑ

Και μετά τους φταίει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τη λένε «γραφική» κι ανακάλυψαν – οι ίδιοι που την τοποθέτησαν σε μια θέση τόσο σημαντική όπως της προέδρου της Βουλής– πως έχει κόψει …πριονοκορδέλα με τα καμώματα της.

Ποιοι;

Εκείνοι που στις τάξεις τους έχουν τον άνθρωπο που δεν σεβάστηκε το αίμα ενός μικρού παιδιού. Που τη στιγμή του θρήνου με απάθεια και κυνισμό, ενώ οι πολίτες του Μενιδίου επαναστατούν για τις σφαίρες που σφυρίζουν διαρκώς στα κεφάλια τους σαν το χαλάζι, τόλμησε να πει ότι ο θάνατος του 11χρονου παιδιού ήταν «μια στραβή».

Κλείσιμο
Ο πολιτικά ανόητος, που προ μηνών έκανε bullying σε πολίτη που τον ρωτούσε πως θα τα φέρει βόλτα με τον ΕΦΚΑ, κάνει τώρα κάτι χειρότερο. Σκυλεύει το πτώμα ενός ανήλικου παιδιού.

Όχι κύριε Μπαλάφα. Στραβή δεν έγινε στο Μενίδι. Έγκλημα ήταν. Ένα έγκλημα διαρκείας για το οποίο ΚΙ εσείς φταίτε. Φταίτε γιατί κυβερνάτε δυόμιση χρόνια. Στραβό είναι το μυαλό σας. Στραβά αρμενίζετε.

Κι επειδή αρχίσαμε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ποια αλήθεια η διαφορά της με τον τοξικό Παύλο Πολάκη; Τον κουραδόμαγκα με τα πιστόλια που την ώρα του θρήνου ξαναπροκαλεί; Εκείνον τον οποίο καμία δικαιοσύνη δεν εγκαλεί για τα όσα γράφει, για όσα απειλεί, για όσα λέει.

Να λοιπόν που η δήθεν «ευαίσθητη» Αριστερά κατάντησε ένα με τον Ντόναλντ Τραμπ. Με τη βαθιά Αμερική του ρατσισμού και των όπλων. Είναι οι Πιστολέρο της Αριστεράς. Οι τζάμπα μάγκες που κάνουν bullying σε μια κοινωνία που αγωνία.

Απλά ντροπή τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ