Εθνική Ελλάδος: Μαγκιά σου….
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Εθνική Ελλάδος: Μαγκιά σου….

Η Εθνική Ελλάδος είναι ΕΔΩ. Η Γαλανόλευκη πέρασε αήττητη μετά τις Βρυξέλλες και από το ποδοσφαιρικό «κολαστήριο» της Ζένιτσα  και βροντοφώναξε σε όλη την Ευρώπη ότι επέστρεψε στην ελίτ. Η λευκή ισοπαλία κόντρα στους Βόσνιους που στην έδρα τους είναι μία μηχανή παραγωγής γκολ,  διατήρησε την ομάδα του Σκίμπε σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο που οδηγεί στα play off είναι στο χέρι των ελλήνων διεθνών.

Συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, με αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό έκλεισαν τους διαδρόμους στους γηπεδούχους και τους προκάλεσαν εκνευρισμό αφού δεν τους επέτρεψαν να κάνουν το παιχνίδι τους ενώ πήραν τον έλεγχο του κέντρου σε μεγάλα διαστήματα.

Κορυφαίος ο Καρνέζης, άψογο το αμυντικό δίδυμο Μανωλά-Παπασταθόπουλου, πανταχού παρών ο Ζέκα και αν έβαζε και το γκολ ο Μάνταλος όταν βρέθηκε… φάτσα με το τέρμα τότε θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα.  Το κλίμα τρομοκρατίας που  δημιούργησαν οι Βόσνιοι δεν επηρέασε τους διεθνείς που έδειξαν ότι έχουν μαγκιά και τα… «αβγά» που έλεγε ο Γιάννης Ιωαννίδης να αντιμετωπίσουν χουλιγκανισμούς από «συναδέλφους» τους. Το ότι οι διεθνείς αντί να τρέξουν στα αποδυτήρια να κρυφτούν πήγαν στην κερκίδα με τους έλληνες φιλάθλους για να σταματήσουν την αστυνομία να τους κτυπάει χωρίς λόγο, δείχνει πολλά για τον ψυχισμό τους.

Κλείσιμο
Ο Σκίμπε έβαλε σε μία σειρά τους παίκτες της Εθνικής και το μέλλον της ανήκει.  Μία ομάδα σκληρή που  διεκδικεί ό,τι  διεκδικεί με πάθος. Μία Εθνική με πάθος. Η ελληνική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ