Tους σιχάθηκα
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Tους σιχάθηκα

Η τρομοκρατία  λοιπόν.  Με αφορμή το  τελευταίο, αιματηρό  τραγικό, εφιαλτικό «επεισόδιο»  στην Borough market του Λονδίνου. Για να  δούμε  λοιπόν.  Για να  δούμε ποιοι είναι  οι αληθινοί, αδιαπραγμάτευτοι πολέμιοι του  ISIS. Ειδικά  στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο


Το πασίγνωστο και πιο  ακριβό πολυκατάστημα της Αγγλικής πρωτεύουσας,  το  Harrods  φυσικά είναι ιδιοκτησίας Αράβων. Και εννοείται  Μουσουλμάνων.  Ως γνωστόν έχουν αγοράσει ποδοσφαιρικές ομάδες και πλείστες άλλες επιχειρήσεις  ψυχαγωγίας. Σχεδόν ολόκληρη  η «αριστοκρατική»  περιοχή  του Knightsbridge κατοικείται από  Αραβες  Μουσουλμάνους. Το  ίδιο και η ακόμα  ακριβότερη περιοχή  του Mayfairαλλά και  του Regent’ s Park. Λίγο  πιο πάνω,  έτσι    για να θεωρούνται  μοδάτοι , οι γόνοι  των  Αράβων,  έχουν  βάλει πόδι  και στο Notting Hill!

Ποιοι  είναι αυτοί;  Φυσικά  οι «καλοί» Αραβες Μουσουλμάνοι. Προερχόμενοι από   την  φαναρικά  θεοκρατική Σαουδική Αραβία. Οπου ακόμα και οι  κινηματογραφικές αίθουσες  είναι απαγορευμένες.  Αλλά και από τα Εμιράτα.   Αυτοί  οι «καλοί»  Αραβες Μουσουλμάνοι, με τα  δισεκατομμύρια πετρελαιοδολάρια,  έχουν  αγοράσει  εκατοντάδες  Αγγλικές επιχειρήσεις. Με τον  ατελείωτο παρά τους έχουν εκτοξεύσει  το  Real  Estate   του Λονδίνου στα ύψη. Με αποτέλεσμα  εκατομμύρια αυθεντικών Λονδρέζων να στριμώχνονται  σε υποβαθμισμένες  περιοχές η ακόμα  να έχουν εκτοπιστεί   δεκάδες  χιλιόμετρα μακριά από τις δουλειές  τους!

Ολοι  αυτοί είναι αθώοι.  Ουδεμία σχέση με βόμβες, με Τζιχάντ και μαχαιρώματα. Αμόλυντοι και πάναγνοι  οι άνθρωποι.  Οπως, ας πούμε  αρκετοί ζάπλουτοι  Σαουδάραβες που, έτσι για  την   ψυχή της μάνας  τους,  δίνουν  το κάτι τις στον  ISIS.  Οπως ας πούμε  η  εντελώς αθώα οικογένεια του Μπιν Λάντεν. Οπως και ο  Μπους τζούνιορ. Που  μετά  το γκρέμισμα των  δίδυμων πύργων,  φρόντισε να  ναυλώσει μερικά  αεροσκάφη πολυτελείας, να τα  φορτώσει με ζάπλουτους «φίλους» του Αραβες και εκείνοι   χωρίς να περάσουν από τον οποιοδήποτε έλεγχο να πετάξουν προς τις πατρίδες  τους. Σιγά  τώρα που όλοι αυτοί οι  αξιοπρεπέστατοι  Μουσουλμάνοι μπορεί να  είναι  και  μεγάλοι  ευεργέτες του  ISIS!

Κλείσιμο
Να μην  θυμηθώ  τώρα την περίπτωση του  Σαντάμ Χουσείν. Που οι   φίλοι  του οι Αμερικανοί  τον έσπρωξαν να επιτεθεί  στο «κακό»  Ιράν. Και  αφού τον  εκμεταλλεύτηκαν  αγρίως και τον  ξεπουπούλιασαν, στην  συνέχεια  του  φόρτωσαν «τρομοκρατία»  και ατομικές  βόμβες και έτσι οι πεζοναύτες μπουκάρισαν στη Βαγδάτη, τα  γκρέμισαν και  όλα τα λεηλάτησαν. Ασε που ο  στρατός του Σαντάμ αποδείχτηκε  ότι όχι  ουράνιο,  ούτε σύγχρονο οπλισμό  είχε.  Με γκράδες και λιανοντούφεκα πολεμούσαν τα F 16!

Α ναι ο  Ασαντ.   Ο «κακός»  Ασαντ. Ο   δικτάτορας. Ενώ ο   βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας  δεν είναι! Αυτός ντε που ο  Τραμπ σε μια πρόσφατη επίσκεψή του  στη Σαουδική Αραβία γονάτισε  και τον  προσκύνησε.  Ο  Ασαντ μαζί με  τον  Σαντάμ,  ήταν οι μοναδικοί  δικτατορίσκοι  που επιχείρησαν να  εκσυγχρονίσουν το σύστημα  και να το μετακίνησουν προς μία κάποια  κοσμικότητα. Κάπως  μακριά από  τον θεοκρατικό  φανατισμό!

Ποιος ο  χορηγός και ο  εκπαιδευτής του Μπιν Λάντεν; Μα  φυσικά η CIA. Ποιοι  οι  σημερινοί  χορηγοί  του ISIS και ποιοι νταραβερίζονται μαζί του;   Μπας και  είναι  ο «δημοκρατικός»   Ερντογάν; Μπας και είναι  διάφοροι  Αμερικανοί πετρελαιάδες;

Ολοι αυτοί  οι  υποκριτές. Ανάμεσά  τους και  η  κυρία Τερέζα Μέι.  Και είναι υποκριτές   γιατί γνωρίζουν. Πως υπάρχει λύση.  Οπως η κατάπαυση  πολεμικών συγκρούσεων  στην Συρία. Οπως αποδοχή της ύπαρξης του Ασαντ.  Οπως  ταχεία ανοικοδόμηση  της Συρίας. Οπως επανέναρξη διαπραγματεύσεων με το Ιραν. Τίποτα. Στου «κουφού»  την πόρτα όσο  θέλεις βρόντα!

Επομένως κι  εγώ, όπως αρκετοί ανάμεσά μας,  θεωρώ  ότι όλοι αυτοί  οι υποκριτές με την πολιτική  τους συμβάλουν στην διαιώνιση της τυφλής και ανεξέλεγκτης  τρομοκρατίας. Τα δάκρυά τους   κροκοδείλια. Τους σιχάθηκα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ