Το ηλεκτρονικό e-konservokouti
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Το ηλεκτρονικό e-konservokouti

Οργανωμένη επιχείρηση τρομοκρατίας του μέσου Ελληνα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Aμα θέλουμε να λέγεται η αλήθεια έξω από τα δόντια, τότε όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ, από τον Σόιμπλε ως τον Μοσκοβισί και από το ΔΝΤ ως τη NASA, πιστεύουν κατά βάθος το ίδιο: ότι δεν υπάρχει αληθινή λύση για την κανονική επαναλειτουργία της ελληνικής οικονομίας, η οποία, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, σαπίζει στην Εντατική. Με τέτοιους φόρους και ένα κωμικοτραγικό βορειοκορεατικού τύπου κυβερνητικό επιτελείο που μόνο από διορισμούς και παρεάκια λαθρεμπόρων αεριτζήδων έχει μυρωδιά, κάθε συζήτηση για το ελληνικό χρέος είναι καθαρά ΕΙΚΟΝΙΚΗ. Προκειμένου οι εταίροι να ησυχάσουν από μας, μπορεί στο τέλος να συμφωνήσουν για ένα υποθετικό μελλοντικό πακέτο, το οποίο όλοι λίγο πολύ ξέρουν ότι δεν θα εφαρμοστεί, κι έτσι να συνεχίσουν τις δουλειές τους: είτε αυτό είναι οι εκλογές τους, είτε η διαμόρφωση της νέας Ε.Ε. όπου, όπως την περιγράφουν, η Ελλάδα του κάθε Τσίπρα δεν μπορεί να έχει καμία θέση.

Με 100 επιχειρήσεις τη μέρα να κλείνουν, το Δημόσιο να καταπλακώνει και να χλαπακιάζει τα πάντα και τη Δικαιοσύνη να εκβιάζεται... από κοινούς -και όχι μόνο- τρομοκράτες, η χώρα βιώνει φάση Αϊτής ή Αιγύπτου. Μπορεί να έχουμε τουρίστες, αλλά ούτε καρτ ποστάλ θα τολμούν να στέλνουν γιατί ίσως και να φορτώνονται με... «όχι και τόσο επικίνδυνα εκρηκτικά», όπως γνωματεύουν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί (συναρμόδιοι στην ουσία με τους κουκουλοφόρους).

 Συναρμόδιοι στην τρομοκράτηση του κανονικού πολιτικού συστήματος, στον αφανισμό του έντρομου μέσου Ελληνα και στην κυριαρχία λούμπεν ολιγαρχών, με ξενόφερτες συμμορίες φονιάδων για σωματοφύλακες. Οχι μόνο στην Ε.Ε., αλλά ούτε στα Βαλκάνια έχει θέση μια τέτοια χώρα - και οι θεσμοί το ξέρουν. Η «διαφωνία» Γερμανών - ΔΝΤ - Ντράγκι θα είναι μόνο για το πώς θα πλασαριστεί η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ωσότου -και ΑΝ- μπορεί να υπάρξει κανονική. Μπορεί; Μοναδική και κρίσιμη προϋπόθεση για τη ρύθμιση του όλο και επαναρυθμιζόμενου ελληνικού χρέους είναι η οριστική διαγραφή του σοσιαλψυχοπαθούς καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ και η επιστροφή στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια που ήθελαν ο Κωνσταντίνος (και ο Κώστας) Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου τελικά, και φυσικά ο εκλιπών Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ακόμη και η πάλαι ποτέ νορμάλ ευρω-Αριστερά. Τώρα βρισκόμαστε, δυστυχώς, σε άλλη, πιο τρομακτική φάση. Στο e-konservokouti των νέων φοροκαπεταναίων και «εκδοροσφαγέων» της εξωνημένης κατά Μίκη ψευδο-Αριστεράς. Ο,τι δεν μπορούν να κάνουν με τα χέρια ή τις επιστολές-βόμβες το κάνουν ηλεκτρονικά! Είτε τη ζωή σου παίρνουν, είτε το σπίτι σου ή και τα δύο. Και δεν το κρύβουν άλλωστε. 

Το γεγονός ότι επώνυμοι Συριζαίοι όχι μόνο επικρότησαν τη φονική στην ουσία επίθεση σε έναν απλό τεχνοκράτη πρωθυπουργό, αλλά παρότρυναν και υπέδειξαν και τους επόμενους στόχους (;), όπως τον... νυν διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και εν συνεχεία... χαϊδεύτηκαν από την κυβέρνηση επισήμως, δείχνει ότι η επιχείρηση «ηλεκτρονικό κονσερβοκούτι» είναι σε εξέλιξη. Ενα απίστευτο κύμα ΜΙΣΟΥΣ ενάντια σε οτιδήποτε κοινωνικό και ελληνικό κατακλύζει το Διαδίκτυο, ενώ σέρφερ e-φονιάδες, σαν εκείνους που είχε η ΟΠΛΑ του ΕΛΑΣ στα Δεκεμβριανά, στοχοποιούν θανάσιμα όποιον τους ενοχλεί. Οιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος ρίξει μια ματιά και δει τι υποστηρίζουν και τι γράφουν θα φρίξει όχι μόνο με την ένταση της ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ και της ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ, αλλά και την έλλειψη κρίσης και τις ηλίθιες αντιλήψεις που έχουν. Φαντάζει λίγο περίεργο την ώρα που οι Συριζαίοι αριστεροί Κουίσλινγκ προδίδουν, κατά την εκτίμηση των ίδιων των ψηφοφόρων τους, όλες τις δεσμεύσεις τους (βλέπε δημοσκοπήσεις), η νέα γενιά τρομοκρατών να ασχολείται με τον τεχνοκράτη Παπαδήμο, ο οποίος στο κάτω-κάτω πίστευε και όλα όσα έκανε. Ασε που δεν είχε πολιτικό συμβολισμό ο άνθρωπος.
Κλείσιμο

Οχι, αυτό δεν είναι παλιμπαιδισμός, αλλά συντριπτικός αποπροσανατολισμός ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι η Κουμουνδούρου τούς κατευθύνει, όπως θα θελήσουν κάποιοι να πουν, εκείνοι όμως φροντίζουν και με το παραπάνω για το όφελός της. Αρα οι κυβερνώντες θα ’πρεπε να ’χουν επιπλέον λόγους να τους εξαρθρώσουν για να μην εκτίθενται. Αντί αυτού, όμως, τους έχουν στα ώπα-ώπα. Τέλος πάντων, ας το λύσουν μεταξύ τους ποιος είναι ποιανού. Εξάλλου ο κόσμος το ’χει τούμπανο.

Η άλλη, η πιο επικίνδυνη πλευρά της επιχείρησης «e-konservokouti», είναι η ηλεκτρονική δήμευση της περιουσίας όλων των Ελλήνων. Δεν χρειάζονται πια τους παλαιού τύπου συμμορίτες, τάχα μου αριστερούς (οι ιδεολόγοι ανάμεσά τους δεν έκαναν τέτοια πράγματα), που δουλειά άλλη δεν είχαν από το να μπουκάρουν στα σπίτια αστών και μεσοαστών και να βουτάνε σαν ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ό,τι τους γυάλιζε στο μάτι και μετά να παίρνουν και όλη την οικογένεια σε ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΜΗΡΙΑΣ (αν δεν τους έσφαζαν επιτόπου για ψύλλου πήδημα).

Τώρα η περιουσία του Ελληνα χάνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, είτε πρόκειται για ακίνητο (μέσω των πλειστηριασμών), είτε για -τα ακόμη παγιδευμένα στα capital controls- μετρητά. Απλά και όμορφα, μια ωραία πρωία ξυπνούν τον επιχειρηματία, τον βιοπαλαιστή, τον επαγγελματία και του ανακοινώνουν ότι τα λεφτά του δεσμεύτηκαν βάσει υποψιών (!) και (προσέξτε!) ανώνυμων καταγγελιών! Εγκεφαλικό και γεια σου! Αυτή είναι η επιχείρηση «e-konservokouti» που διεξάγεται, αυτή τη φορά χωρίς να ενδιαφέρεται κανένας ξένος, μια που η Συμμορία της Πρώτης Φοράς Αριστερά τούς έχει ήδη δώσει τα μεγάλα Λάφυρα Δημόσιου Πλούτου τζάμπα για 99 χρόνια. Ε, την αφήνουν κι αυτή να μαζεύει τίποτα ψιλά με εκβιασμούς, πολιτικούς φόνους, συκοφαντίες και ροζ τρομοκρατία... Μετά τον κανονικό στρατό κατοχής, οι «συνεργάτες» κάνουν το πλιάτσικο! Το e-konservokouti θέλει αίμα, κατά προτίμηση ψηφιακό, για να μη λερώνεται. Αλλά και κανονικό να ’ναι, σιγά που θα κλάψουν! Καθαρή λύση για την Ελλάδα; Οριστική ΔΙΑΓΡΑΦΗ της έννοιας «ΣΥΡΙΖΑ» και του καθεστώτος του. Μια και καλή, χωρίς αναστολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ