Εποχή προόδου, αλλά και εμπόδια στο τέλος του μήνα
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εποχή προόδου, αλλά και εμπόδια στο τέλος του μήνα

Το εξαιρετικό τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού επιτρέπει στη ζωή μας αυτή την εποχή να προοδεύσει. Προς το τέλος του μήνα ωστόσο, αναμένονται εμπόδια και “ατυχίες” με τη δύσκολη αντίθεση Άρη-Κρόνου.

Το πολύ καλό λοιπόν μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που κορυφώνεται στις 19/5 για δεύτερη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι μια ιδιαίτερα εποικοδομητική επιρροή που βοηθά αυτή την εποχή την εξέλιξη της ζωής μας σε ορισμένα επίπεδα. Προχωρημένες ιδέες παίρνουν μορφή, ενώ ευνοούνται οι ατομικές πρωτοβουλίες, τα ξεκινήματα, τα τελείως καινούργια πράγματα, οι καινοτομίες, οι νέες τεχνολογίες, τα ανοίγματα, όπως και θέματα εκπαίδευσης. Η όψη αυτή θα σχηματιστεί για μια τρίτη φορά τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Την ίδια μέρα, στις 19/5, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες εφιστά τη προσοχή σε σπατάλες ή σε απερίσκεπτη οικονομική διαχείριση, σε επιπόλαιες ή αγενείς συμπεριφορές, αλλά και σε ακρότητες στο φαγητό και το ποτό. Ωστόσο προσφέρει καλή διάθεση, γενναιοδωρία και κάποια κέρδη.

Κοντά στις 25/8 που κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, δημιουργούνται περιπλοκές σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ τελειώνουν κάποιοι δεσμοί. Επίσης δημιουργούνται οικονομικές “μαύρες τρύπες” και αδιέξοδα. Προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές.

Κλείσιμο
Η πιο δύσκολη επιρροή όμως της περιόδου, είναι η αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται στις 29/5, η οποία ήδη απ’ τα μέσα του μήνα θ’ αρχίσει να γίνεται αισθητή, μια όψη που φέρνει “ατυχίες”, ατυχήματα (κυρίως σπασίματα οστών), καθυστερήσεις, εμπόδια, αλλά και αυξημένο θυμό κι εγωισμό. Κακό timing, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε να μην αδρανούμε εκεί που πρέπει να δράσουμε, και να μη βιαζόμαστε να δράσουμε εκεί που πρέπει να περιμένουμε. Αίσθημα παράλυσης σε πολλούς, αυξημένες υποχρεώσεις.

Ωστόσο ο μήνας κλείνει με μια θετική όψη, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 31/5, μια επιρροή που φέρνει επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ γνωρίζουμε άτομα επιρροής που βοηθούν τη ζωή μας. Μια όψη που κάνει εκείνες τις μέρες την επικοινωνία πιο βαθιά και ουσιαστική. Ο Ερμής θα έχει εισέλθει στον Ταύρο απ’ τις 16/5, οπότε θα κάνει την επικοινωνία πιο αργή, το ίδιο και τις καθημερινές μετακινήσεις, κάτι που μπορεί να είναι βαρετό, απ’ την άλλη όμως θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε και να εκτιμήσουμε τα μικρά πράγματα και τη ζωή σε πιο αργούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ