Ο “πυγμάχος” Θάνος Τζήμερος
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Ο “πυγμάχος” Θάνος Τζήμερος

Μετά απορούμε επειδή εφτά στους  δέκα θεατές απολαμβάνουν «Survivor». Μετά  απορούμε για  την κατάπτωση, και μάλιστα μέσα στην κρίση, του επιπέδου  σε κάθε πολιτική αντιπαράθεση που συμβαίνει  δημοσίως.

Μετά απορούμε με την  χαμηλή ποιότητα  των πολιτικών. Και μετά απορούμε με  την  περιφρόνηση των  πολιτών προς την  πολιτική (με μικρό το «π») και τους πολιτικούς (επίσης με  μικρό, μικρούτσικο το «π»)

Κορυφαία  στιγμή αυτής της κατάπτωσης,  το  χτεσινό περιστατικό  στην συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου.  Οπου  ο υποτιθέμενος «εκσυγχρονιστής» και δήθεν «ευρωπαίος ανανεωτής»  Θάνος Τζήμερος, αφού πρώτα έσκισε  τις αφίσες της «Λαικής συσπείρωσης»  του ΚΚΕ,  με τις οποίες καλούνται οι εργαζόμενοι  σε πανελλαδική απεργία για τις 17 Μαίου,  στη συνέχεια  γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, εκπρόσωπο του Περισσού στην Περιφέρεια!

Στιγμές  χειρότερες από τις αντίστοιχες εκείνες με τον Ηλία Κασιδιάρη που σε πρωινάδικο  του   Antena,  αφού πρώτα άδειασε ποτήρι με  νερό στο πρόσωπο της Ρένας Δούρου, στη συνέχεια άρχισε να χαστουκίζει  την  Λιάνα Κανέλλη!

Κλείσιμο
Προφανώς εκεί που  τελειώνουν τα επιχειρήματα  υπέρ   εκσυγχρονισμού και ευρωπαικού  προσανατολισμού  αρχίζει η βαρβαρότητα του  φασισμού.  Ετσι οι μάσκες πέφτουν.  Οι  γραβάτες «φεύγουν». Τα κοστούμια «εγκαταλείπουν».  Το πρωτόκολλο  στον τενεκέ των σκουπιδιών. Και  η υποκριτική ευγένεια εξαερώνεται στο λεπτό!

Δικαιολογημένα  το ΚΚΕ καταγγέλλει  για «θρασύδειλη» συμπεριφορά. Δικαιολογημένα  χαρακτηρίζει «φασιστοειδές» τον τάχα μου  ευρωπαίο   θρασύδειλο. Και   δικαιολογημένα τον  χαρακτηρίζει «σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα»!

Αν μάλιστα  επιχειρήσω  στοιχειώδη αναγωγή,  τότε βάζω στοίχημα ότι αν αυτός ο  εκπρόσωπος ενός κρυφού  χουλιγκανισμού, ήταν  στην εξουσία θα έθετε εκτός νόμου κάθε διαφορετική, από τη  δική του,  σκέψη και κάθε κόμμα, όπως του ΚΚΕ που  διαφωνεί  ριζικά με τις Βρυξέλες και το Βερολίνο!

Και  το πλέον ανήκουστο είναι ότι ενώ παριστάνει τον  δημοκράτη, τον ευρωπαιστή και τον ευγενικό, στην πραγματικότητα  δεν αισθάνεται τον παραμικρό  φραγμό να  σηκώσει χέρι και να  χτυπήσει μια  γυναίκα. Δηλαδή το  χειρότερο  είδος  “ανδρός”. Ενα  ¨είδος¨ που εξ αντικειμένου προέρχεται από τον πυρήνα του  καθημερινού  φασισμού. Αντρας που    ξυλοκαπάει  γυναίκες και παιδιά,  έχει  ανάγκη  από γιατρειά!

Αλλωστε η  ψυχοπαθολογία τέτοιων ακραίων φαινομένων θεωρείται, από την  Επιστήμη,  ως εκδήλωση  βαθιάς νοσηρότητας. Και άλλωστε  αυτή η ¨βαθιά νοσηρότητα”  ήταν και είναι το διαβατήριο προς  τον   φασισμό!

Και  κάτι ακόμα. Καθόλου τυχαίο το περιστατικό. Γιατί  οι   γροθιές έπεσαν σε μια εκπρόσωπο του ΚΚΕ,  του μοναδικού κόμματος  της Βουλής που έχει  χαράξει μια  δαφορετική, μα  εντελώς  αλλιώτικη γραμμή πλεύσης απ όλα  τα υπόλοιπα  κόμμματα!

Δύο πράγματα  κατάφεραν οι    γροθιές του Θάνου Τζήμερου. Να αποκαλύψουν τον πραγματικό του  χαρακτήρα. Και  να διαφημίσουν το  ΚΚΕ. Εγώ  στη θέση της Αλεξάνδρας Μπαλού θα τον ευχαριστούσα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ