Go to Sklavenitis, Τζανακόπουλε να πάρεις warrants ...
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Go to Sklavenitis, Τζανακόπουλε να πάρεις warrants ...

Είναι πραγματικά κρίμα που έζησε μόνο δυο χρόνια στο Αιγάλεω ο Τζανακόπουλος.

Θα είχε ζήσει την θριαμβευτική πορεία του ΟΥΕΦΑ, αλλά θα άκουγε και τις εντολές του Γιώργου Χατζάρα. Όπως τότε, όταν κάλεσε τον Σκοπιανό μπάκ Γκόραν Ποπόφ να κινηθεί από δεξιά και του είπε “Go to sklavenitis”, επειδή  από την δεξιά πλευρά υπήρχε μια διαφημιστική πινακίδα του Σκλαβενίτης !!

Τι μας είπε ο Τζανακόπουλος ; Ότι επειδή είναι αριστερός και έζησε δυο χρόνια στο City μπορεί να καταλαβαίνει καλύτερα από τον Μητσοτάκη τους αυτόχθονες κατοίκους της Δυτικής Ακτής !!

Η άποψη του Τζανακόπουλου, ξεπερνά την λογική. Αν είσαι λαϊκός, έχεις και φωτοστέφανο ως πολιτικός. Ο Τζανακόπουλος κάλλιστα θα μπορούσε λ.χ να παίζει και ζάρια στο Αιγάλεω, αλλά είναι τόσο νεαρός που δεν έζησε αυτές τις εποχές, ενώ σήμερα δεν θα του συνιστούσαμε να πάει σε τέτοια στέκια.
Xθες ο κ. Τζανακόπουλος, θυμήθηκε και το χρηματιστήριο αφού οι 12 ανοδικές συνεδριάσεις δεν θα μπορούσαν 
να μην τύχουν επικοινωνιακής προβολής από τα υπόγεια του Μαξίμου  “Δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, αλλά δείγμα του θετικού κλίματος που προέκυψε από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης”

Πως, όμως, να συμβιβάσεις την λαϊκότητα από το Αιγάλεω και το χρηματιστήριο ; Ωραία. Το χρηματιστήριο ανεβαίνει διοτι 4-5 οίκοι έχουν τοποθετήσει 1 δισ. ευρώ.  
Κλείσιμο
        
Μήπως ο κ. Τζανακόπουλος μπορεί να απαντήσει για τα  40 δισ. ευρώ που χάθηκαν το 2015 στις τράπεζες ; Aς δοκιμάσει να ρωτήσει πόσες θα είναι οι αγωγές από ξένους για τα Warrants – τα οποία ήταν δικαιώματα  επι μετοχών που έχασαν την αξία τους σ ένα βράδυ μ ένα νόμο που αναπροσάρμοσε την τιμή τους ώστε να μην ασκηθούν πότε. Επειδή  είναι δικηγόρος ο κ. Τζανακόπουλος θα ξέρει ότι τέτοιες  ενέργειες μπορούν να προκαλέσουν σωρεία αγωγών και μηνύσεων.          
        
Αν διαβάσει,όμως, κανείς το βιογραφικό του θα διαπιστώσει ότι, δεν έχει εργαστεί ποτέ από το 2000. Μέλος του Δικτύου Αυτόνομων Ριζοσπαστικών κινημάτων ( 2000-2004), αργότερα πήγε στο ελληνικό κοινωνικό φόρουμ, μετά στο Φόρουμ της Φλωρεντίας και το 2005 εκλέχθηκε γραμματέας της νεολαίας του Συνασπισμού. Από τότε ήταν μέλος της ΚΕ του Σύριζα ενώ ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ποιά ήταν η μοναδική του δουλειά ; Τον τελευταίο χρόνο η μοναδική δουλειά ήταν να λέει κάθε ημέρα ότι θα κλείσει η αξιολόγηση ή να υβρίζει τους βουλευτές της αντιπολίτευσης. 

Πως να καταλάβει κάποιος τον κόσμο του Αιγάλεω όταν πέρυσι  υποστήριζε ότι τις τράπεζες τις έκλεισαν οι κακοί Ευρωπαίοι ;  Αλήθεια, πήγε από το Αιγάλεω όταν ο κόσμος βρισκόταν στις ουρές των ΑΤΜ στις τράπεζες ; 

Κάθε ημέρα που περνά ο θίασος του Αλέξη θα διακωμωδείται από τον απλό κόσμο, διότι γνωρίζει πως ο Τζανακόπουλος είναι ένας υποκριτής. Τώρα που φόρεσε για πρώτη φορά στην ζωή του ένα σακάκι – διότι το απαιτούσε ο ρόλος- πηγαίνει μόνο πάνω από το κτίριο του ΟΤΕ. Το Αιγάλεω, όμως, σαν περιοχή είναι πέρα και πάνω από κάθε Τζανακόπουλο που πήγε να το οικειοποιηθεί επειδή  ήταν γνωστός του έγκλειστου του Μαξίμου.

Όποιος βρίσκεται στην οδό Θηβών και κυρίως στα σοκάκια γύρω από το Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, καταλαβαίνει που έχει έλθει- αν μπορεί βεβαίως. Αντικρύζεις κόσμο που κάθεται ακόμα στις καρέκλες έξω από το σπίτι. Θα συναντήσεις που αν τον ρωτήσεις  που είναι μια οδός, θα σταματήσει και θα σε εξυπηρετήσει. Διότι έχει παραμείνει απλός, άδολος όπως στις ελληνικές ταινίες του 1960. Ακριβώς, όπως  τα τραγούδια του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα. Go to sklaventitis, Tζανακόπουλε.  

*** ΥΓ 1 Υποθέτουμε τουλάχιστον ότι ο Τζανακόπουλος γνωρίζει ποιός είναι  ο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ