Θέλει και ρώτημα ότι θα πάμε καλύτερα χωρίς ΣΥΡΙΖΑ;
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Θέλει και ρώτημα ότι θα πάμε καλύτερα χωρίς ΣΥΡΙΖΑ;


Ναι, μπορεί να πάρει μπροστά η Ελλάδα και να ξαναγίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα, τουλάχιστον όσο η Πορτογαλία ή η Ιρλανδία, και να προκόψει - στο πλαίσιο του ευρώ πάντα! Αν δεν μπορούμε εμείς, ποιος μπορεί; Οι... Τουρκαλβανοί ή μήπως οι Σκοπιανοί που μοστράρονται κι αυτοί, τρομάρα τους, κλέβοντας χυδαία το ιστορικό ελληνικό όνομα «Μακεδονία»; Βασική προϋπόθεση είναι να καταλάβουμε ότι όλη η ανθρωπότητα -και ειδικά η Δύση- μπαίνει σε νέους ρυθμούς και παίρνει, κυρίως για τον εαυτό της, σοβαρές αποφάσεις για λύσεις, γυρίζοντας την πλάτη στην ηττοπάθεια, στην εσωστρέφεια και τους ζήτουλες γενικώς, Ευρωπαίους και μη. Σε όλα τα κράτη συντελούνται ριζικές αλλαγές, διαφορετικές από χώρα σε χώρα φυσικά, αφού άλλο το Brexit, άλλο οι γαλλικές εκλογές, κι άλλο το τι θα κάνουν Γερμανία και ΗΠΑ. Κοινή συνισταμένη όμως και γενικότερη αίσθηση είναι ότι θα σταματήσουν να ανέχονται και να υποδέχονται στους κόλπους τους κράτη που δεν κάνουν τίποτα για να σώσουν τον εαυτό τους! Εξ ου και τώρα είναι πιο επείγον από ποτέ -ΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ- να στρέψουμε τη χώρα προς τη ΝΟΡΜΑΛ ΕΥΡΩΠΗ. Προτού αρχίσουν οι κυβερνώντες να διορίζουν και τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και τους ταξιδευτές ή ό,τι είναι τέλος πάντων αυτοί που βρίσκουν στέγη στα hot spots!

Οι τελευταίες εξαγγελίες για μονιμοποιήσεις όλων των συμβασιούχων από χαρακτηριστικές μορφές Συριζαίων τύπου Πολάκη και Βερναρδάκη είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν έχει καμία σωτηρία η Ελλάδα των διορισμένων και των συμβασιούχων, όση πλάτη κι αν βάλει οποιοσδήποτε Μοσκοβισί, ή αν υπογραφεί η αξιολόγηση ή αν... ρίξουμε ακόμη  και τον Σόιμπλε - όπως ονειρεύονται κάποιοι Καρανίκες στο Μαξίμου. Αν το μοναδικό σου όραμα είναι οι παλαιοκομματικές προσλήψεις, πάει να πει ότι όλες οι θυσίες θα πάνε χαμένες και μαζί και οι τελευταίες ελπίδες για ανάπτυξη. Τζάμπα πάνε οι αξιολογήσεις και η… υπεραπόδοση φόρων! Εξ ου και το ερώτημα-παγίδα «τι θα αλλάξει και με τον Μητσοτάκη, όλα συμφωνημένα τα ’χουν» είναι ακόμη πιο μοιραίο και καταστροφικό από το ιστορικό «και τι χειρότερο να πάθουμε;» που οδήγησε στην οριακή υποκλοπή της εξουσίας από τη «συριζοσυμωρία». Πάθαμε ή δεν πάθαμε ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, κατά γενική ομολογία ακόμη και των ίδιων των ψηφοφόρων τους, οι οποίοι σε ποσοστό 90% λένε ότι δύο χρόνια πριν, επί Σαμαρά, ήταν καλύτερα; Πάθαμε! Μάθαμε; Η τελευταίας κοπής προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τις χυδαίες προσωπικές επιθέσεις, που θα έπρεπε να φοβούνται μήπως τους γυρίσουν μπούμερανγκ, έχει ως αιχμή το «και τι θα αλλάξει με τη Ν.Δ.; Πιο σκληρά μέτρα, ενώ εμείς κρατάμε τα μπόσικα για το πόπολο»! ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ. Πρώτα απ’ όλα, από την κυβέρνηση Πρώτη Φορά Α(χ)ριστερά κ.λπ. έχουν υπογραφεί οι πιο ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ περικοπές μισθών και συντάξεων για δύο γενιές και απλώς το κρύβουν, όπως τα σκυλάκια τα... πουπού τους στο χώμα. Δεύτερον, τα όποια μέτρα συμφωνηθούν με τη νέα αξιολόγηση θα πρέπει να πιάσουν τόπο και όχι να πάνε χαμένα όπως τα προηγούμενα. Αλλα συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, άλλα εφαρμόζει στο εσωτερικό! Το ξαναλέμε: Πρωτοφανές (και το απόλυτο κριτήριο αποτυχίας και εξαπάτησης, Ελλήνων και ξένων) το ότι επί Μνημονίου -και υποτίθεται εκσυγχρονισμού- αυξήθηκε ο δημόσιος τομέας! Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι για Ρεκόρ Γκίνες! Κι αν θέλουν να υπογράψουν, είναι για να έχουν τα περιθώρια να... μονιμοποιήσουν κι άλλους, κι άλλους, κι άλλους, πανικοβλημένοι από τη δημοσκοπική κατάρρευση. Ετσι, όμως, μας πάνε οριστικά εκτός Ευρώπης, και η πλάκα είναι ότι το οριστικό ΟΚ-αουφίντερζεν θα το πουν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι και όχι η «σκληρή» Μέρκελ με τον «κακό» Σόιμπλε. Είναι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται και υποκρίνεται έστω ότι συμμορφώνεται, να διαλαλεί διορισμούς! Υπονομεύουν ακόμη και τον ίδιο τον Τσίπρα τα αγριοκομματόσκυλα, γιατί έτσι τα εκπαίδευσαν και τώρα δεν μπορούν να τα μαζέψουν. 

Φυσικά και θα πάμε καλύτερα με μια κυβέρνηση ΝΟΡΜΑΛ ανθρώπων, είτε αυτοδύναμη, είτε με φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, τέλος πάντων, άπαξ και αντιμετωπίσουμε δύο-τρία ζητήματα, όπως κάνουν επιτέλους από τις ΗΠΑ μέχρι τη... φτωχή Σλοβενία. Ζητάμε πολλά; Απλά… νορμάλ! Δεν μπορεί, μέχρι και στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει κάποιος. Αλλά για να επιστρέψουμε σε αυτά που πρέπει να έχουμε ως προτεραιότητά μας, πρώτα απ’ όλα να γίνουν επενδύσεις στον τόπο μας και όχι άλλοι ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ. Δεύτερον, όλοι οι παράνομοι ξένοι σιγά-σιγά και με πρόγραμμα να πάνε σπίτια τους. Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να γίνουμε πολυ...πολιτισμικό πέρασμα των κάθε λογής δυστυχισμένων. Θέλουμε μια Ελλάδα για τους Ελληνες, φιλόξενη όπως πάντα και ανοιχτή, αλλά όχι ξέφραγο αμπέλι μέχρι και για Εσκιμώους. Σύνορα μπετόν! Εδώ αρχίζει και ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ η Ευρώπη τα δικά της. Αυτή τη σιγουριά να δώσουμε στους λοιπούς κοινοτικούς λαούς και τα μισά μας οικονομικά προβλήματα θα λυθούν αυτόματα. Να δοθούν χρήματα κυρίως για τη Δημόσια Τάξη, ώστε να δουν τα παιδιά μας σε τι όμορφο κόσμο μεγαλώσαμε.

Κλείσιμο
 Μετά στις Ενοπλες Δυνάμεις για να μη μας τα ζαλίζουν οι αθεράπευτοι βάρβαροι απέναντι. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουμε σοβαρά πάρε-δώσε με την αμυντική βιομηχανία Αμερικής και Ευρώπης. Αλλη απλή νορμάλ ιδέα; Οποιος θέλει να είναι δημόσιος υπάλληλος από δω και πέρα, είτε άνδρας είτε γυναίκα, να περάσει 5 με 8 χρόνια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τον Στρατό και την Αστυνομία και μετά να πάει να... αράξει στην Πολεοδομία, στους δήμους, στην Εφορία και όπου αλλού. Θες σιγουριά στο Δημόσιο; Πρώτα μερικά χρονάκια στις Ενοπλες Δυνάμεις, στη Δημόσια Τάξη, στην Πυροσβεστική, στα ασθενοφόρα των νοσοκομείων, σε θέσεις αιχμής δηλαδή, ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, και ΜΕΤΑ και μόνο έτσι θέση στο Δημόσιο. Οχι από τα 25 με πτυχίο πίσω από το ταμείο της ΔΟΥ ή τα γκισέ των Εκτακτων. Αδικο είναι; Ετσι και βασικά προβλήματα θα λύσουμε (όπως η έλλειψη στρατιωτών και αστυνομικών), και στο Δημόσιο θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν τιμήσει το ψωμί που τρώνε. Ολα αυτά μπορεί να γίνουν αν ξεφύγουμε από τα άχρηστα κορμιά που κάνουν σήμερα τους χουβαρντάδες με ξένα λεφτά. Φυσικά και μπορούμε να πάμε καλύτερα με την επιστροφή στην κανονικότητα! Δύο χρόνια μούρλα, ’πεσαν και τα τούβλα! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα