Εκλείψεις αλλά και τυχερές επιρροές τον Φεβρουάριο
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εκλείψεις αλλά και τυχερές επιρροές τον Φεβρουάριο

Μήνας εκλείψεων ο Φεβρουάριος, οι οποίες δεν είναι τόσο αρνητικές, ενώ οι τυχερές όψεις του Δία θα φέρουν και κάποια δώρα και καλές εξελίξεις στη ζωή μας. Ευνοούνται δε τα ξεκινήματα

Καλή εποχή για νέα πράγματα και για πρωτοβουλίες, με τον Άρη απ’ τον Κριό να ωθεί σε γρήγορη κι αποτελεσματική δράση. Μπορούμε αυτό το μήνα να προχωρήσουμε σε ξεκινήματα, γιατί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο οι αναδρομές πολλών πλανητών δεν θα ευνοούν κάτι τέτοιο και θα υπάρχει αρκετή βραδύτητα.

Ο μήνας ξεκινά με την κορύφωση του τετραγώνου Ερμή-Ουρανού, που αυτές τις μέρες φέρνει προβλήματα και απρόοπτα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, ενώ αυξάνουν οι βλάβες. Νοητική υπερδιέγερση, πολλές σκέψεις, αϋπνία αλλά και ευφυείς ιδέες. Απότομα λόγια, πληροφορίες που ταράζουν.

Στις 2/2 ο Ερμής κορυφώνει δύσκολη όψη με τον Δία, η οποία αυξάνει μεν το χιούμορ, γίνονται όμως και αρκετές επικοινωνιακές γκάφες. Προσοχή σε λεκτικές “χοντράδες” και στην πολυλογία.

Κλείσιμο
Η Αφροδίτη απ’ τον Κριό απ’ τις 3/2 έως τις 3/4 θα φέρει νέους έρωτες και συνεργασίες, όμως θα υπάρχει εριστικότητα και έλλειψη ευγένειας κι υπομονής στις σχέσεις.

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 7/7, στο καλύτερο για εκείνον ζώδιο, θα βελτιώσει σημαντικά την επικοινωνία, θα προσφέρει διαύγεια νοητική και φιλικότητα στα καθημερινά πάρε-δώσε.

Στις 11/2 κορυφώνεται το πολύ τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο εκείνες τις μέρες φέρνει ευχάριστα γεγονότα, επιτυχίες και δώρα στη ζωή μας, ενώ ευνοεί τα ανοίγματα. Αυξάνει δε την αισιοδοξία.

Την ίδια μέρα, στις 11/2 δηλαδή, κορυφώνεται η επιρροή της πρώτης έκλειψης της περιόδου, που είναι σεληνιακή, και γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα. Μια έκλειψη που δεν είναι αρνητική, αντιθέτως, είναι εποικοδομητική και δημιουργική λόγω των θετικών όψεων που σχηματίζει, κι έτσι σηματοδοτεί μια περίοδο με καινούργια δημιουργικά κι επιχειρηματικά project, αλλά και με αρκετό έρωτα και διασκέδαση, ενώ στη ζωή μας γενικά παρουσιάζεται πρόοδος. Βέβαια οι εκλείψεις δεν παύουν να έχουν αφαιρετικό χαρακτήρα, οπότε αυξάνουν ανάλογα αφαιρετικά γεγονότα στον κόσμο, ειδικά με άτομα εξουσίας και με διασήμους. Αυξάνει όμως και ο εγωισμός.



Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK