Κρόνιες ατυχίες και δοκιμασίες
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Κρόνιες ατυχίες και δοκιμασίες

Δυο δύσκολες όψεις του Κρόνου σχηματίζονται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, οι οποίες   δοκιμάζουν τα νεύρα αλλά και τις σχέσεις μας – θα χρειαστεί υπομονή

Συγκεκριμένα, στις 19/1 κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου, μια απ’ τις πιο δύσκολες αστρολογικές όψεις, η οποία ήδη απ’ τα μέσα του μήνα φέρνει αρκετά εμπόδια, καθυστερήσεις, “ατυχίες” και ατυχήματα, ενώ αυξάνει ειδικά τα σπασίματα των οστών. Το timing με την επιρροή αυτή είναι πολύ κακό, οπότε θα πρέπει να προσέχουμε να μην αδρανούμε εκεί που πρέπει να δράσουμε, και να μην δρούμε εκεί που θα πρέπει να περιμένουμε. Μπλοκάρει γενικά τη δράση. Ειδικά μάλιστα για τα μεταβλητά ζώδια (Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι) του τρίτου δεκαημέρου. Μια όψη που επίσης βγάζει πολύ θυμό, λόγω ακριβώς του ότι δεν μπορούμε να καταφέρουμε ή να έχουμε όσα θέλουμε.

Στις 27/1 η Αφροδίτη αυτή τη φορά κορυφώνει δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, το οποίο προκαλεί σημαντικές οικονομικές πιέσεις και “στέγνωμα” χρηματικό αλλά και συναισθηματικό. Η επιρροή αυτή θα είναι εμφανής και μια εβδομάδα πριν τον ακριβή σχηματισμό της όψης. Δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες, ενώ εκδηλώνονται σκληρές και απορριπτικές συμπεριφορές. Δοκιμάζει όμως και την αυτοεκτίμησή μας, πόσο όμορφοι κι ελκυστικοί ή άξιοι είμαστε. Πολλοί μάλιστα προσπαθούν να αποδείξουν με ψυχαναγκαστικό τρόπο το πόσο ελκυστικοί είναι.

Πάντα βέβαια οι Κρόνιες επιρροές έχουν σαν στόχο να καταδείξουν τα κενά μας ώστε να διορθωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι – ποτέ οι πλανήτες δεν μας ταλαιπωρούν άσκοπα.
Κλείσιμο

Στις 28/1 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό του, τον Κριό, μια πολύ καλή θέση, η οποία μέχρι τις 10/3 θα μας βοηθήσει να δράσουμε γρήγορα, στοχευμένα και αποτελεσματικά – έτσι ξεπερνιούνται τα προηγούμενα εμπόδια, οι αδράνειες και οι καθυστερήσεις. Ιδανική εποχή για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Οι σωματικές, σεξουαλικές και αθλητικές επιδόσεις ανεβαίνουν.

Στις 29/1 ο Ερμής συναντιέται με ακρίβεια με τον Πλούτωνα, μια σύνοδος που εκείνες τις μέρες προκαλεί εμμονές και καχυποψία, ενώ η σκέψη μας απασχολείται με πιο “σκοτεινά” και υπαρξιακά θέματα. Πολύ καλή όψη όμως για έρευνα και ψυχανάλυση. Δεν λείπουν τα επικοινωνιακά μπλακ-άουτ.




Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK