Πολύ καλύτερο το 2017 αστρολογικά
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Πολύ καλύτερο το 2017 αστρολογικά

Μια εποικοδομητική χρονιά αναμένεται να είναι το 2017, σίγουρα πολύ καλύτερη απ’ το 2016 που έφερε μεγάλες απογοητεύσεις και αποδόμηση σχεδόν σε όλους. Θα έχει βέβαια και το 2017 τις δύσκολες περιόδους του.

Συνολικά όμως θα μπορέσει να προοδεύσει η ζωή μας, με το εξαιρετικό μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού να δίνει την θετική νότα της χρονιάς, μια όψη ιδιαίτερα εποικοδομητική, η οποία θα μας βοηθήσει να δώσουμε μορφή στα οράματά μας και σε καινούργια πράγματα και νεωτερισμούς. Ήδη σχηματίστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ θα κορυφωθεί άλλες δυο φορές, τον Μάιο και τον Νοέμβριο. Φρέσκες και καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες θα ευνοηθούν.

Ο Δίας απ’ τον Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο θα συνεχίσει να κάνει τα θαύματά του στο να φέρνει τους ανθρώπους κοντά και να δημιουργεί καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες – πολλοί θα βρουν το ταίρι τους τώρα. Μια διέλευση που αυξάνει την καλή θέληση, την ευγένεια και την κοινωνικότητα. Επίσης ευνοεί τα θέματα ομορφιάς, διπλωματίας, δικαίου, ειρήνευσης. Τον Οκτώβριο θα μπει στον Σκορπιό και εκτός των άλλων θα ευνοήσει θέματα οικονομικά, σεξουαλικά, έρευνας, ενέργειας και ψυχολογίας.

Επικίνδυνη περίοδος θα είναι η άνοιξη, στον τομέα των οικονομικών κυρίως, με την αναδρομή της Αφροδίτης και την επίμονη δύσκολη όψη της με τον Κρόνο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο να φέρνουν σοβαρή πίεση, σε ένα αστρολογικό σκηνικό παρόμοιο με αυτό της εποχής των capital controls. Παράλληλα, η περίοδος αυτή θα δοκιμάσει σχέσεις, συνεργασίες, και την αυτοεκτίμησή μας.

Κλείσιμο
Επίσης προσοχή θέλουν οι δύσκολες και μακροχρόνιας επιρροής όψεις του Δία μέχρι το φθινόπωρο, οι οποίες απ’ τη μία προσφέρουν πολύ αισιοδοξία και ωθούν σε ανοίγματα, όμως αυτή η αισιοδοξία μπορεί να είναι υπερβολική, και τα ανοίγματα να είναι επιπόλαια ή σπασμωδικά και τελικώς να κοστίσουν αρκετά. Εφιστούν την προσοχή γενικά στην αδεξιότητα, στην απερισκεψία και στις ακρότητες, σε όλα τα επίπεδα, και ειδικά στις σχέσεις.

Τον Αύγουστο επίσης θα χρειαστούν προσοχή οι εκλείψεις που θα δημιουργήσουν πολεμικό κλίμα, αν και ταυτόχρονα θα ωθήσουν και σε πρόοδο ή σε σημαντικές πρωτοβουλίες.

Η χρονιά κλείνει με την θαυμάσια όψη τριγώνου Δία-Ποσειδώνα, η οποία θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε όνειρα κι ελπίδες! Παράλληλα, τον Δεκέμβριο ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Τοξότη και μπαίνει στο ζώδιό του, τον Αιγόκερω, απ’ τον οποίο θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Οι πιο τυχεροί της χρονιάς είναι οι Υδροχόοι και οι Ζυγοί, ενώ οι πιο πιεσμένοι είναι οι Ιχθύες και οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου. Άνετα και θετικά είναι τα πράγματα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, εκτός απ’ τις περιόδους των εκλείψεων (Φεβρουάριος – Αύγουστος). Οι Δίδυμοι έχουν πιέσεις κι απογοητεύσεις, έχουν όμως και την εύνοια του Δία έως τον Οκτώβριο. Αρκετή κυκλοθυμία και ακρότητες για Καρκίνους κι Αιγόκερους. Ακρότητες και για τους Κριούς, τυχεροί όμως στις σχέσεις. Οι Τοξότες μέχρι τον Δεκέμβριο που θα έχουν τον Κρόνο επάνω τους θα ωριμάζουν και θα πρέπει να αναλάβουν ευθύνες, θα είναι όμως ταυτόχρονα κι εποικοδομητικός ο μόχθος τους.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ