Αντιμέτωπος με την αλήθεια και τα “πνεύματα”
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Αντιμέτωπος με την αλήθεια και τα “πνεύματα”

Ανέκαθεν ο Τσίπρας δεν αναγνώριζε την αλήθεια, πρώτα προς τον εαυτό του και μετά προς τους άλλους

Όταν δεν αναγωρίζεις το πρόβλημα και μάλιστα επαίρεσαι ότι, είσαι και μεταρρυθμιστής στην Ελλάδα ( sic ), όπως ισχυρίσθηκε χθες τότε δημιουργείς σοβαρά προβλήματα σ όλη των χώρα- όπως το καλοκαίρι του 2015 Και μάλιστα δυο φορές. Το καλοκαίρι του 2015 με το ψευτο- δημοψήφισμα έδιωξε τους διαφωνούντες και μέσα σε 17 ώρες υπέγραψε τα πάντα.

Απο την δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, μέχρι την παράδοση των τραπεζών. Σήμερα έχει πάλι πρόβλημα. Έχει απωλέσει την δεδηλωμένη των 153 βουλευτών, όπως θα αποδειχθεί το επόμενο διάστημα. Με την απώλεια των βουλευτών σπρώχνει τα πράγματα προς τα άκρα και ήδη δείχνει σημάδια εκνευρισμού. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν 153 βουλευτές που θα ψηφίσουν τα νέα σκληρά μέτρα και αυτό μένει να αποδειχθεί στο Κοινοβούλιο. Η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων αυτού του συνοθυλεύματος Σύριζα- Ανελ, είναι κοινώς η καρέκλα της εξουσίας. Με διάφορα ανταλλάγματα, ρουσφέτια, έως και εκβιασμούς που δέχεται ο Τσίπρας το συνοθύλευμα διατηρείται και αυτοαποκαλείται “Πρώτη φορά Αριστερά”. Η χώρα, όμως, χρειάζεται επειγόντως κυβέρνηση η οποία να δίνει όραμα και να δημιουργεί συνθήκες για την παραγωγή πλούτου. Δεν χρειάζεται, ούτε τον διχασμό τύπου Πολλάκη, ούτε τις ιδεοληψίες των υπολοίπων. 

Μέρες Χριστουγέννων που είναι τα πνεύματα που ταλαιπωρούσαν τον Σκρούτζ του Ντίκενς θα επισκεφθούν και τον Τσίπρα, όπως γίνεται με κάθε άνθρωπο που νομίζει ότι, η εξουσία ή τα χρήματα είναι παντοτινή. Είναι ο εφιάλτης όλων των κακότροπων σ αυτό τον πλανήτη. Τα τρία πνεύματα που θα τον επισκεφθούν τα ξέρει καλύτερα ο ίδιος. Παρελθόν, παρόν, και το μέλλον. Δεν ξέρουμε αν είναι ελληνικά ή ξένα τα πνεύματα ούτε περιμένουμε φυσικά να ξυπνήσει ο Τσίπρας την παραμονή και να παραγγέλλει γαλοπούλες για το ανάπηρο παίδι του υπαλλήλου του. Η ησυχία των γιορτών και το καθαρό μυαλό μπορεί να φέρει την απόφαση με την οποία θα σώσει “πολιτικά” τον εαυτό του. Αν δεν αποφασίσει τότε θα υποβάλλει την χώρα σε μεγαλύτερη περιπέτεια και αυτό θα έχει συνέπειες. 

Κλείσιμο
Καλά Χριστούγεννα 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ