Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει την μιζέρια.
kasimatis_aleksandros

Αλέξανδρος Κασιμάτης

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει την μιζέρια.

Θα κάνουμε τα πλεονάσματα ότι θέλουμε δήλωσε  ο Πρωθυπουργός από τη Νίσυρο κατακεραυνώνοντας   τους «ανόητους τεχνοκράτες», την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να πάει στην madame Mέρκελ, όπως την αποκαλούσε κάποτε,  να ζητήσει πολιτική λύση στις διαπραγματεύσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το πλεόνασμα αναπαράγει τη μιζέρια. Και αυτό επειδή το πλεόνασμα δεν είναι πραγματικό, ούτε και αποτέλεσμα οικονομικής ανόρθωσης. Είναι αποτέλεσμα της εξοντωτικής υπερφορολόγησης και της  διαχειριστικής πρακτικής του Δημοσίου να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις  του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν στέκεται σε τέτοιες  λεπτομέρειες γιατί ενδιαφέρεται πρωτίστως να καλλιεργήσει την εντύπωση ότι ενισχύει τους αδύνατους σε βάρος των ισχυρών.  Η Κυβέρνηση για λόγους ιδεοληψίας πιστεύει ότι αναδιανέμει τον πλούτο αλλά στην πραγματικότητα αφαιρεί πόρους κάνοντας ακόμη χειρότερη τη ζωή κυρίως σε μη έχοντες που παλεύουν να σταθούν όρθιοι πληρώνοντας ότι μπορούν, για όσο μπορούν.  

Ούτως ή άλλως όπως δήλωσε  και ο πρώην οπαδός του διπλού νομίσματος και νυν υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.  Δυστυχώς για όλους  εμάς έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια  στην εξουσία και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη πως υπάρχουν   και άλλοι  τρόποι να ασκήσουν κοινωνική  πολιτική από την αύξηση των παλιών  ή την επιβολή  νέων φόρων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ