Εναλλάσσονται οι θετικές εξελίξεις με τους περιορισμούς
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εναλλάσσονται οι θετικές εξελίξεις με τους περιορισμούς

Μας περιμένουν πολύ καλά Χριστούγεννα φέτος, αλλά μέχρι τότε έχουμε ορισμένα εμπόδια να ξεπεράσουμε. Ο φετινός Δεκέμβριος ωστόσο χαρακτηρίζεται από ανοίγματα κι επιτυχίες

Μετά τη θολούρα και τα μπερδέματα του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται την 1/12, μια όψη που εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις και αυταπάτες εκείνες τις μέρες, έρχεται στις 2/12 το πολύ καλό τρίγωνο Άρη-Δία το οποίο ωθεί αυτή την εποχή σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες και ανοίγματα, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα – καλό θα ήταν να προχωρήσουμε άμεσα σε καινούργια πράγματα, γιατί απ' τα μέσα του μήνα ξεκινά η επιρροή του ανάδρομου Ερμή και δεν θα ευνοεί. Ο Άρης-Δίας επίσης τονώνει πολύ τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας. Εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις.

Το δύσκολο στοιχείο της περιόδου είναι η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται στις 10/12, κι έτσι όσο πλησιάζουμε τη μέρα εκείνη, θα παρουσιάζονται περιορισμοί, εμπόδια, καθυστερήσεις και σκληρές συμπεριφορές, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν άτεγκτα. Μια όψη που μας φέρνει σε επαφή με τη πραγματικότητα, ενώ βγάζει τα λάθη και τις ελλείψεις μας στην επιφάνεια.

Κατόπιν όμως, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται στις 12/12 έρχεται να μας απελευθερώσει, να μας ανοίξει τους ορίζοντες και να φέρει πρόοδο στη ζωή μας, ενώ έρχονται και ευχάριστες εκπλήξεις. Αρκετές συνειδητοποιήσεις, φώτιση.

Κλείσιμο
Η πανσέληνος της 14ης συνοψίζει το αστρολογικό “σκωτσέζικο ντους” της περιόδου, καθώς φέρνει τόσο θετικές εξελίξεις και τύχη, όσο και ορισμένα εμπόδια και πιέσεις. Είναι όμως μια επικοινωνιακή πανσέληνος, καθώς γίνεται στους Διδύμους, η οποία δίνει την ευκαιρία για ευχάριστη κοινωνική ζωή, βόλτες και ταξιδάκια.

Οι εξαιρετικές όψεις που θα σχηματιστούν τα Χριστούγεννα, μας υπόσχονται πραγματικά εορταστικό κλίμα!


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα