Αποθανέτω μετα των αλλόφυλων
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Αποθανέτω μετα των αλλόφυλων

Η  κατάσταση  εκτός ελέγχου.  Καθένς ολομόναχος. Και όλοι μαζί  «μαντρωμένοι»  ημικατεστραμμένοι και  μελλοθάνατοι σ αυτή την έρμη   χώρα!

Ελάτε στη θέση κάποιου εργαζόμενου των επτακοσίων  κάθε μήνα. Επί  24ωρου βάσεως  παρέα με τον τρόμο του. Της απόλυσης!  Του «ροκανίσματος»! Του «κουρέματος» της σύνταξης του  γέρου του και της  γριάς του!

Στην αρχή και μετά κόπου  βασάνων  το ριξε στον  Σαμαρά. Αντε να δούμε  τι θα κάνει κι αυτός  ο δεξιός.  Υστερα  το  ρίχνει στον Τσίπρα. Αντε να  δούμε τι  θα κάνει και ο   αριστερός. Τώρα σκέφτεται να το ρίξει στον Κυριάκο. Επιλογή  άλλη δεν έχει. Τελευταίο  καταφύγιο. Τέλος πάντων!

Το τελευταίο  διάστημα αισθάνεται  να  γρονθοκοπείται ανηλεώς.  Από  παντού. Και απ  όλους. Ο Τσίπρας  είπε   ψέματα. Ο Τσίπρας τα υπογράφει όλα. Ο Ερντογάν  απειλεί  ότι θ  αρπάξει  Θράκη, Κύπρο και  μερικά  νησιά  του Αιγαίου. Ο  υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας   του «λέει» ότι  οι  ελληνικές βραχονησίδες είναι του Σουλτανάτου!

Κλείσιμο
Από κοντά και ο Αλβανός Εντι Ράμα. Κι αυτός  διεκδικεί μερίδιο του Ιονίου. Σε λίγο  ακόμα και  οι Σκοπιανοί  θα  ορμήσουν να αρπάξουν και να   χλαπακιάσουν μασουλώντας Μακεδονία!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Σόιμπλε απαιτεί κι άλλα μέτρα. Ο Σόιμπλε  με τις μαζικές απολύσεις. Ο Σόιμπλε να  εξαερώσει τις συντάξεις. Οπως έκαναν οι Ναζί  που «εξαέρωναν» Εβραίους στα κρεματόρια

Και δεν είναι μόνο ο  Σόιμπλε. Από παντού ακούει ότι η  Ψωροκώσταινα  είναι το μίασμα. Ο  επαίτης.  Ο λιγούρης. Ο   τίποτα. Ο κλέφτης, Ο  απατεώνας. Ο  τρισάθλιος  ανατολίτης, ο  ψωριάρης  των Βρυξελών!

Και μαθαίνει. Οτι  το 25 με  30%  των  δανείων προέρχεται από  τα  εξολιστικά προγράμματα. Οτι μ αυτά  τα δανεικά  οι «ψωριάρηδες»  οι Ελληνες προμηθεύτηκαν  ρουκέτες, αεροπλάνα και υποβρύχια από  τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς. Τους  φίλους μας δηλαδή!

Και μαθαίνει, ακόμα, ότι οι Γερμανοί που παριστάνουν  τους εργασιομανείς, και είναι δηλαδή,  στη  διάρκεια της Κατοχής έκαναν πλιάτσικο, αρπάζοντας ακόμα και  τα κορδόνια των «ψωριάρηδων»  ελλήνων. Μαθαίνει ότι μας  χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά!

Και λέει μέσα του. Μα καλά τι σόι  φίλοι  είναι αυτοί; Τι  μέρος του λόγου  σύμμαχοι είναι όλοι  τούτοι που  ούτε μισή  κουβέντα  δεν λένε  για να περιορίσουν τις  απειλητικές διαθέσεις του Ερντογάν. Ετσι για τα μάτια  του κόσμου!

Και με  βαράνε,  και  επιδιώκουν  την απόλυτη  φτωχοποίησή μου. Και  ούτε ένα ευχαριστώ δεν λένε  για  τα λεφτά  που εμείς οι «ψωριάρηδες»  χώναμε  στις πολεμικές τους  βιομηχανίες. Και  σφυρίζουν  αδιάφορα  για το Κατοχικό χρέος. Και τα σύνορά μας απροστάτευτα ακόμα και από τους Αλβανούς τους «γύφτους». Και μόνοι. Και σφαλιαρωμένοι. Και τρομοκρατημένοι. Και υποψήφιες οδοντογλυφίδες για να καθαρίζει  τα  σαγόνια του ο  καρχαρίας της Τουρκίας. Ελεος δηλαδή!

Εκεί πάνω είναι που  λέει «άντε και  γαμ...τε όλοι  εσείς. Δραχμή και  ξερό   ψωμί». Εκεί πάνω είναι που  από τα σωθικά του μια κραυγή βγαίνει «αποθανέτω  η   ψυχή μου και  το κρομί μου μετά των αλλλοφύλων»!


ΥΓ Οποιος  νομίζει ότι  το παραπάνω  σύντομο  αφήγημα  είναι αποκύημα «νοσηρής φαντασίας»  δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει.  Ο ευρωσκεπτικισμός είναι  παρελθόν. Τώρα ανθίζει το ευρωμίσος.  Και όποιος  πιαστεύει ότι ο  Ελληνας θα  υποστεί  τα πάντα αγόγγυστα. Οτι   εφ όρου  ζωής θα  λειτουργεί σαν κουρδισμένο πιθήκι, πλανάται πλάνη   ζοφερή. Αν από το «βράσιμο»  το καπάκι εκτοξευτεί ε τότε η ασυμμετρία  θα τα  κάνει όλα λίμπα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ