Ε, ναι λοιπόν και η αντιτρομοκρατική
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ε, ναι λοιπόν και η αντιτρομοκρατική

Η ανάμιξη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που αποφάσισε η κυβέρνηση μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να φαίνεται υπερβολική, too much που λένε και οι “αγγλομαθείς”, όμως είναι μονόδρομος

Η αναστολή επ' αόριστων των πρωταθλημάτων ήταν προς τη λάθος κατεύθυνση αφού δίνει μία ικανοποίηση σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα κτυπήματα σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Τους δίνει, εμμέσως, ρόλο κομβικού παράγοντα στα τεκταινόμενα και κάνει τα πράγματα χειρότερα. Θυμίζει τον τύπο που έμαθε ότι τον απατά η γυναίκα του και πήγε και έκοψε τα...cojones του.

Νόμοι υπάρχουν, μηχανισμοί υπάρχουν οπότε η κυβέρνηση κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Άλλως τα περιστατικά βίας θα εξελιχθούν σε καθημερινότητα, ενώ γίνεται γόνιμο το έδαφος και για προβοκάτσιες. Θα χαθεί η μπάλα.

Κλείσιμο
Έρευνες λοιπόν από την αντιτρομοκρατική, εφαρμογή της νομοθεσίας για θέματα ασφαλείας, ενεργοποίηση των διατάξεων του νόμου για την πρόκληση και προτροπή βίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών. Το πλαίσιο υπήρχε και υπάρχει. Η βούληση έλειπε. Όμως ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Όλοι κατάλαβαν ότι οδηγούμαστε σε ασυδοσία. Αν οι αποφάσεις της κυβέρνησης γίνουν πράξη τότε θα μπούμε σε καλό δρόμο. Και όπως είπε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης “ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε μαφιόζικες συμμορίες να λειτουργούν εν είδη  παρακράτους μέσα στη συντεταγμένη Πολιτεία. Μέχρι εδώ”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ